Good Omens''dan ilk görüntü geldi

Hakan Hervenik 19.09.2017 - 17:00
Neil Gaiman'ın elinden taze taze dizi

Neil Gaiman, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görsel ile kendisine ait ilk roman olan Good Omens'ın başrollerini tanıttı. Dizinin baş rollerinde, Crowley rolünde David Tennant, Aziraphale rolünde ise Michael Sheen bulunuyor. Merakla beklenen dizi ise önümüzdeki yıl bizlerle olacak.

Good Omes'den ilk görüntü geldi

Resmi Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Muhteşemler. Bu açılış sahnesi; St. James Park'da 11 yıl önceki halleri, Michael ve David, melek ve şeytan." yazan Neil Gaiman'ın mutluluğunu fark etmemek elde değil.

2018 yılında geçen apokaliptik bir hikayeye sahip olan Neil Gaiman romanından uyarlanacak olan dizide, Dünya'nın sonu işleniyor. Aziraphale ve Crowley, Dünya'da insanların arasında büyüyorlar ve gelişen olaylar yüzünden Dünya'nın sonunda 11 yaşındaki Antichrist'ı ve bir cadıyı aramaya gidiyorlar. İlk olarak 1 Mayıs 1990'da yayınlanan kitap, Neil Gaiman ve Terry Pratchett tarafından yazıldı. Fantastik ögeler içeren kitapta komedi unsurları da bulunmakta.

Birer saatlik tam altı bölümden oluşacak olan dizi 2018'de Prime Video ve BBC'de yayınlanacak. Neil Gaiman'ın Twitter hesabı üzerinden yayınladığı fotoğrafı aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Good Omens''dan ilk görüntü geldi
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 21:01
Sağdaki Aro mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Good Omens''dan ilk görüntü geldi
İlginizi Çekebilir