Google Fotoğraflar yeni özellikler sunuyor

Taylan Bal 16.08.2023 - 12:11
Google, Fotoğraflar uygulamasında Artık Anılar (Memories) bölümüne daha belirgin bir alan sunuyor. Bu durum kullanıcılara değerli anıları düzenleme yeni yollar sunuyor.

Google Fotoğraflar, yalnızca fotoğraf ve videoları yüklemek için kullanılan bir alan olmaktan çıkarak zamanla etkileyici düzenleme araçları gibi yeni özellikler sunmaya evrildi ve aynı zamanda kullanıcılara genel deneyim konusunda daha fazla değer sunuyor.

Google Fotoğraflar'ın yenilikçi anılar özelliği kullanıcıların dikkatini çekiyor

Anılar, yıllar önce ilk tanıtıldığından bu yana deneyimin kritik bir parçası haline gelmiş ve kullanıcılara eski fotoğraf ve videoları deneyimleme için çok kaliteli yeni bir yol sunmuştur. Marka, Anıları yalnızca bir yıl önce yeniden tasarladı. Ancak şimdi mobil uygulamalarda daha belirgin bir konuma getiriyor ve aynı zamanda onu yeni ve güçlü AI araçlarıyla zenginleştiriyor.

Google, Anıları uygulamanın deneyiminde daha büyük bir yer haline getiriyor ve kendi sekmesini uygulamaya ekleyerek kullanıcıların favori anılarına daha kolay erişmelerini sağlıyor. Tabii ki, 2023 yılında olduğumuz için, Google uygulamalarına daha fazla yapay zeka ekliyor ve Anılar özelliği de bundan istisna değil. Yapay zeka, kullanıcılar için yeni Anılar montajları oluşturmak için fotoğraf ve videoları düzenleyecek. Ancak kullanıcılar aynı zamanda fotoğraf ve videoları karıştırarak kendi montajlarını oluşturabilecekler.

Manuel olarak da işlem yapabileceksiniz

Anılar bölümünde ortaya çıkan belirli fotoğrafları veya videoları beğenmiyorsanız, istediğinizi manuel olarak kaldırabilirsiniz. Ek olarak Anıları hiç beğenmiyorsanız, onları tamamen gizleyebilirsiniz. Ayrıca, yapay zeka şimdi size Anılarınıza daha fazla kişilik katmanıza yardımcı olacak isimler oluşturarak yardımcı olacak. 

Bu önerileri her zaman düzenleyebilir veya yapay zeka yardımı olmadan sıfırdan oluşturmayı seçebilirsiniz. Bu özellik henüz tüm kullanıcılar ile paylaşılmıyor ve Google, test aşamasında seçilmiş kullanıcılar için kullanılabilir olacağını belirtiyor. Google'ın doğru anları bir araya getirdiği zaman Anılar değerli olabilir. Google, gelecekte bunları paylaşmayı daha da kolaylaştırmak için indirme seçeneği sunmayı planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google Fotoğraflar yeni özellikler sunuyor
İlginizi Çekebilir