Google Stadia duyurusunun ardından Mad Box yatırımcı kaybetti

Ahmet Özçilingir 4.05.2019 - 12:29
Mad Box tarihe karışmak üzere

Project Cars'ı geliştiren Slightly Mad Studios'un başındaki isim Ian Bell,  firmanın kendi oyun konsolunu geliştirmeye başladığını açıklamış, Mad Box adı verilen oyun konsolu için onlarca yatırımcının sıraya girdiğini duyurmuştu. Ancak görünüşe bakılırsa Ian Bell ve Mad Box için işler pek de yolunda gitmiyor. PCGamerInsıder.biz'in haberine göre, Mad Box, Google Stadia duyurusunun ardından iki önemli yatırımcısını kaybetti.

Google Stadia duyurusunun ardından Mad Box yatırımcı kaybetti

Slightly Mad Studios pazarlama direktörü Nathan Bell, Stadia'nın heyecan yaratan bulut tabanlı servisini duyurusun kendi projeleri için hiç de iyi olmadığı belirtti. Bell; "'Google'ın oyunun geleceği bir kutuda değil açıklaması  bize kesinlikle yaramadı. Google'ın bu açıklanmasından sonra iki yatırımcı çekildi. Bu aşamada söyleyebileceğim tek şey, projenin geleceği sorgulanabilir. ”

Görünüşe bakılırsa Mad Box'ın oyun dünyasındaki yolculuğu bir kaç tane tasarım görselinden ibaret kalacak. Geçtiğimiz aylarda oldukça iddialı konuşan Slightly Mad'in CEO'su Ian Bell'den ise henüz açıklama gelmedi. Ian Bell, Mad Box yatırımcılarına ömür boyu ücretsiz oyun sözü vermişti.   

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2019 12:06
Hala simulasyon alanında madbox ürünü gayet ilgiyle beklenebilir nitelikte. Günümüzde oyunlardan ziyade böyle cihazlar aynı zamanda simulasyon teknolojileri için hayli yaygın bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de eğitim alanında simulasyonlar hem sivil hem askeri olarak çok pahalı cihazlara gere...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google Stadia duyurusunun ardından Mad Box yatırımcı kaybetti
İlginizi Çekebilir