Görevimiz Tehlike 7 ve 8 için çekim kararları değişti

Ersin Kılıç 16.02.2021 - 14:42
Tom Cruise ile özdeşleşen serilerden biri olan Görevimiz Tehlike serisinin 7. ve 8. filminin çekim planlarında değişiklik yapıldı.

Tom Cruise ilerleyen yaşına rağmen hem Görevimiz Tehlike serisi hem de yer aldığı diğer projeler ile altın dönemlerinden birisini yaşıyor diyebiliriz. Top Gun Maverick ile bir kez daha karşımıza çıkmaya planlanan oyuncu anlaşılan Görevimiz Tehlike serisinin 7 ve 8. filmlerinde bazı plan değişikliklerine gitmek zorunda kalacak. 

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 filmlerinin vizyon tarihleri ertelenebilir

Son filmleri ile iyice vites arttıran ve tıpkı başrol oyuncusu Tom Cruise gibi yıllara meydan okuyan Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmleri 2019 yılında duyurulmuştu. Aksiyon açısından seyirciyi tatmin etmeyi başaran MI: Fallout filminin ardından serinin 7 ve 8. filmleri duyurulmuş ve bu filmlerin birlikte çekilmesi planlanmıştı. Fakat Covid-19 salgını ile birlikte birçok film prodüksiyonunda olduğu gibi bu filmlerde de plan değişiklikleri meydana geldi. İlk olarak geçtiğimiz 23 Temmuz 2021 ve 5 Ağustos 2022 gösterim tarihleri Görevimiz Tehlike 7 filmi için 19 Kasım 2021, Görevimiz Tehlike 8 filmi için ise 4 Kasım 2022'ye kaydırılmıştı.

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 için çekim kararları değişti

Bugün ise prodüksiyon tarafında bazı değişikliklere gidileceği rapor edildi. Her ne kadar 7. filmin çekimleri geçtiğimiz yıl başlamış olsa da gelen haberlere göre iki filmi birlikte çekme kararı değiştirilmiş durumda. Yeni gelen haberlere göre Tom Cruise ve ekibi bu iki filmin çekim dönemini ayırmış durumda. Bunun nedeni hem Covid-19 olarak hem de Top Gun Maverick filminin tanıtımları için Paramount firmasının kararı olarak gösterilmiş. Tabi alınan bu kararlar sonrasında filmlerin gösterim tarihleri ile ilgili yeni bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen ilerleyen aylarda yeni bir erteleme kararı ile karşılaşabiliriz.

Bu iki filmin yönetmenliğini de Christopher McQuarrie yapacak. Daha önce Jack Reacher filminin de yönetmenliğini yapan Christopher McQuarrie, Görevimiz Tehlike serisinde ise 5.filmi ve Fallout filminin yönetmenliğini üstlenmişti. Seriden aşina olduğumuz Ving Rhames, Simon Pegg ve Rebecca Ferguson gibi oyuncuların da yeni filmlerde boy göstermesi bekleniyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2021 22:58
sinema star denildi zaman gercek star bu adam hakını veriyor filimlerde 1 tane kötü filmi yok adamın her rolünde on numara 5 star
Kalan Karakter: 300 Gönder
Görevimiz Tehlike 7 ve 8 için çekim kararları değişti
İlginizi Çekebilir