Görünen o ki Kanada'yı en çok süper kahraman Deadpool seviyor

Nagihan Selin İnce 10.05.2018 - 13:50
Deadpool'dan Kanada esintili yeni bir video

Deadpool 2'den yeni bir video yayınlandı. Mayıs ayında seyirci ile buluşacak olan Deadpool 2 için vizyon tarihi yaklaştıkça bekleyenlerin heyecanı da arttı. Geçtiğimiz günlerde ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion klibinde dans eden Deadpool'dan sonra şimdi de yeni paylaşılan videoda Kanadayı öven bir Deadpool izliyoruz.

Deadpool'u Kanada'yı överken izleyelim bu sefer de

Bir dağın tepesindeki çiftin resminin önünde Kanada... diyerek başladığı videoda Wade Wilson müzik geçmişinden başlayıp Michael Bublé, Justin Bieber gibi isimlerden bahsedip Kanada'nın Eurovision'a çağrılmamasının sebebinin Avrupa'da olmamaları değil de Kanada'nın bu güçlü artistlerinden çekindiklerini söylüyor, Eurovision bu hafta iken güzel bir gönderme olmuş.

Sizi hep beraber Kanada'ya taşınma isteği ile dolduracak olan eğlenceli Wade Wilson ile Kanada turu tadında hazırlanmış videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Deadpool 2'de de elbette karşımıza Deadpool karakterinde Ryan Reynolds çıkacak onun dışında kadroya yeni katılanlarla beraber eski isimlerle Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz, Leslie Uggams, Karan Soni ve Stefan Kapicic gibi isimler eşlik edecek.  Film 18 Mayıs 2018'de vizyona girecek. 


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 08:55
Wade Wilson Kanadalı olduğundan dolayı olmasın..Nagihancığım iyi araştır sonra yaparsın haberi kapıyorum öptüm..DP
Kalan Karakter: 300 Gönder
Görünen o ki Kanada'yı en çok süper kahraman Deadpool seviyor
İlginizi Çekebilir