Gotham Knights için bol aksiyonlu yeni bir fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 23.08.2022 - 22:47
Gamescom 2022 Açılış Gecesi, bazı sürpriz yapımlarla birlikte Gotham Knights için de yeni bir videoya ev sahipliği yaptı. Buyursunlar!

Bu akşam gerçekleşen Gamescom 2022 Açılış Gecesi etkinliği The Callisto Protocol, Hogwarts Legacy gibi merakla beklenen oyunlarla birlikte Gotham Knights oyununa da ev sahipliği yaptı. Batgirl'ün ana karakterlerden biri olacağı yeni oyun için yeni görüntüler yayınlandı. Gelin Gotham Knights yeni oynanış videosu bizlere neler sunuyor? Birlikte bakalım.

Gotham Knights için bol aksiyonlu yeni fragman

Eşli oyun özelliğiyle 4 kişiye kadar birlikte oynayabildiğimiz Gotham Knights için yeni video yayınlandı. WB Games Montréal tarafından geliştirilen ve yayıncılığını da yine Warner Bros'un yaptığı oyun için Gamescom 2022 Açılış Gecesi etkinliğinden yeni görüntüler geldi.  Çıkış tarihi de günden güne yaklaşan oyun için daha fazla detay içeren videolar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi son zamanlarda oyunun ana karakterlerine ağırlık veren videolarla karşılaşmıştık. Son olarak da 16 dakikalık bir oynanış videosu karşımıza çıkmıştı.

Yayınlanan yeni fragmanda oyunun ana kötülerine yer verildi. Gördüğümüz kadarıyla oyunda arkadaşlarımızla birlikte Mr.Freeze, Harley Quinn, Clayface ve Court of Owls ana kötülerine karşı mücadele ederek Gotham City'i ele geçirmelerini engellemeye çalışacağız. Açıkçası artık videolarını görmekten sıkılmaya başladığımız oyunun çıkış tarihini beklemeye başladık.

Gotham Knights için yeni video yayınlandı

Gotham Knights 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında yayınlanacak.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 24.08.2022 07:02
İyi olacak gerçekten! Co-op olması ise harika!
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 10:53
Co op olmasıyla Çöp olması bir olacak oyun!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights için bol aksiyonlu yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir