Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları DC Fandome'da yer alacak

Eren Eroğlu 1.09.2021 - 11:24
Warner Bros tarafının 2022'de çıkması beklenen oyunlarından olan Gotham Knights ve Suicide Squad, DC Fandome etkinliğinde yer alacak.

Sinema ve oyun dünyasının en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Warner Bros tarafının ikinci DC Fandome etkinliği, Türkiye saatiyle 16 Ekim 20.00'da düzenlenecek. Geçtiğimiz günlerde etkinlikten çeşitli kısa fragmanlar ve bazı posterler paylaşan Warner Bros ekibi, WB Games Montréal tarafından geliştirilmekte olan Gotham Knights ve Rocksteady Studios tarafından geliştirilmekte olan Suicide Squad: Kill the Justice League oyunlarının DC Fandome etkinliğinde gösterileceğini açıkladı.

Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları DC Fandome'da yer alacak

Warner Bros'un WB Games Montréal ve Rocksteady Studios isimli stüdyolarının yeni oyunları, ilk olarak geçtiğimiz yılın ağustos ayında düzenlenmiş olan birinci DC Fandome etkinliğinde gösterilmiş ve o zamandan beri projeler hakkında neredeyse hiçbir yeni bilgiye kavuşamamıştık. İki deneyimli stüdyonun büyük bir oyuncu kitlesi tarafından heyecanla beklenen oyunlarını DC Fandome etkinliğinde göstereceklerini duyurmuş olmaları hayranları oldukça sevindirmiş gibi gözükürken, Batman: Arkham Knight'ın ardından Rocksteady'den yeni bir oyun görmek, gerçekten muhteşem olacak.

Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları DC Fandome'da yer alacak

2013 yılında piyasaya sürülmüş olan Batman: Arkham Origins'in arkasındaki stüdyo olan WB Games Montréal'in yeni oyunu Gotham Knights; Bruce Wayne'in ölümünü konu alırken, içerisinde Nightwing, Red Hood, Robin ve Batgirl dâhil dört ana karakter bulunduracak. En son Batman: Arkham Knight ile karşımıza çıkan ve daha sonrasında sessizliğe bürünen Rocksteady tarafından gelecek olan oyun Suicide Squad: Kill the Justice League'de ise; yeni ve oldukça ilgi çekici bir başka süper kahraman oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İki oyunun da ortak noktaları tek kişilik bir deneyimin yanı sıra, co-op bir deneyim de sunacak olmaları olarak karşımıza çıkarken, 2022 yılında çıkması beklenen iki oyun hakkında daha fazla bilgi almak için DC Fandome etkinliğini izlememiz gerekecek gibi gözüküyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 15:14
Düzeltmeme müsaade edin suice squadda süper kahramanları değil süper kötüleri yöneticez
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 19:41
15:29 fragmandaki Bizarro'ydu.
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 15:29
Superman filan evil değil miydi bunda ya? O bakımdan tam tersi olmaz mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları DC Fandome'da yer alacak
İlginizi Çekebilir