Gotham Knights oynanış fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 22.08.2020 - 21:44
Herkesin merakla beklediği Gotham Knights oyunu için bir oynanış fragmanı paylaşıldı. Önümüzdeki yıl çıkacak oyun Gotham City'de geçiyor.

Birkaç hafta önce yaptığımız bir haberde Warner Bros. tarafından tescil edilen iki alan adı olduğunu belirtmiştik. Gotham Knights ve Suicide Squad için alınan bu alan adlarının ikisi için de oyunlar duyuruldu. Suicide Squad'tan sonra şimdi de Gotham Knights oyunu duyuruldu. Bu sefer biraz sürpriz ile oyunun direk oynanış fragmanı paylaşıldı. Oyun önümüzdeki yıl çıkacak.

Gotham Knights oynanış fragmanı enfes görünüyor

Yayınlanan Gotham Knights fragmanı ile oyunun temel mekanikleri açıkça gösterilmiş. Ayrıca oynanabilir karakterler olarak Batgirl, Robin, Red Hood ve Nightwing bulunuyor. Çok sevilen motoru ile birlikte mevzuya giriş yapan Batgirl Robin ile karşılaşıyor ve Dünya birkaç saniyeliğine daha güzel bir yer oluyor. Oyunu ister tek başınıza isterseniz de bir arkadaşınızla oynayabileceksiniz. Bu da açık dünya bir oyunda oyundan aldığınız keyfi artıracaktır diye ümit ediyorum.

Oynanış fragmanında göreceğiniz üzere Batgirl -hiç yabancı olmadığımız- bazı tekniklerde uzmanlaşmış. Akıcı ve bütün Batman oyunlarında sevilen dövüş mekaniklerini görünen o ki, Gotham Knights da içinde barındıracak. Batgirl'ün özel yeteneğini kullandığı ve etrafı yarasalarla süslediği de gözümüzden kaçmadı. Dövüş mekanikleri ile ön plana çıkan DC temalı oyunların arasına bir yenisi daha ekleniyor. Siz de yorumlarda oyuna dair görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Oyunun açık dünya olması ve iki kişi co-op olarak oynanabilmesi hoş. Grafikleri de muhteşem olmasa da güzel görünüyor. İzlediğimiz tüm görüntüler oyunun pre-alpha süreci içerisinden olduğu için bunların değişmesi de muhtemel. Ayrıca oyunda gizlilik unsurları olduğunu ve oyuncuların isterse gizli gizli, isterse de vurup kırarak ilerleyebileceğini görüyoruz. Özellikle dövüş esnasındaki kombolar çok iyi. Batgirl'ün hızlı yumruklarla düşmanları çılgına çevirmesini deneyimlemek keyifli olacak gibi görünüyor.

Gotham Knights oynanış fragmanı yayınlandı

Warner Bros. Games Montréal tarafından geliştirilen Gotham Knights, 2021 yılında çıkacak. Batgirl ile etraftakileri tokatlamak için biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor. DC hayranlarının mutluluk gözyaşlarını görür gibiyim. Oyunun çıkacağı platformlar için henüz net bir bilgi yok ancak PC'yi bunun içinde sayabiliriz. Önümüzdeki yıl geleceği için yeni nesil konsollardan da umutluyum. 

Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 21:57
Ayrica Flash nerede? Farkli seyler mi izliyoruz? Arastirmadan cok yazar yorumu odakli kotu bir yazi olmus.
----------------
Düzelttim hepsini, geri bildirimin için teşekkürler.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 12:19
Tüm yorumları okuduktan sonra toplum olarak agresifleştiğimizi fark ettim. Ben kendi yorumum için özür dilerim. Daha kibar bir şekilde durumu belirtebilirdim. Bir kişiyi bilgi eksikliğinden veya yanlış yazımından dolayı suçlamak hoş değil. :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 10:47
Sende vefasız çıktın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 09:16
Grafikler muhteşem olmasa da güzel görünüyor demiş ahaahah gözlüklerini takmadan mı izledin sayın admin
-----------------------------------
Haklısın, bu oyun 2015'te çıkan bütün oyunlar gibi güzel görünüyor. Ancak 2020 oyunlarıyla pek alakası yok görsel açıdan. Üzüldüğüm için fazla giydirmek istemedim yazıda ama, maalesef :')
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anladimabi0643
Anladimabi0643 23.08.2020 19:59
Abi biz adamlardan batman oyunu istioyduk adamalr onun yerine bize beyinsizce adam dovduğumuz bi coop oyun verdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 21:56
batmanin 80 yıl uğraştı düzeltemedi gothamı...bide batwoman denesin bakalım
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 18:21
12:38 haklı her şeyi a'dan z'ye bilmeden tüm çizgi romanları tüm dc evrenini bilmeden yorum yapmaman lazım. batwomanla batgirl ü karıştmak en büyük aptallıklardan biri. isimleri nerdeyse aynı ama bilmen gerekiyor yoksa senin söz hakkın yok (!)
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 17:18
''Bilmiyosan'' değil , ''Bilmiyorsan'' olacak doğrusu.Bilmiyorsan yazma be arkadaş :P Böylemi yapalım yani ? Herkesin eksiklerini yüzlerini vurup konuşmamalarını mı isteyelim ? Düzgün bir şekilde doğru ismi o değil bu şekilde yazıp , karşındakini kırmadan yazsaydın keşke. Bırak Batwoman olsun nolmuş
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 12:38
Batwoman değil. Batgirl. İkisi faklı karakter. Bilmiyosan yorum yapma be arkadaş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir