Gotham Knights'tan yeni bir hikâye fragmanı yayımlandı

Eren Eroğlu 17.10.2021 - 08:21
DC FanDome 2021 içerisinde kendisine yer bulan Gotham Knights, oyun içi motordan olan görüntülerle yeni bir fragmana kavuştu.

Dün akşam saatlerinde düzenlenmiş olan DC FanDome 2021 etkinliğinde gösterilmiş olan oyunlardan bir tanesi olan Gotham Knights, oyun içi motordan desteklenen görselleri ile yeni bir hikâye fragmanına kavuşmuş bulunuyor. Oyunun grafikleri ve sanat tarzı hakkında da fikir edinmemizi sağlayan fragman, ne tarz bir hikâye beklememiz gerektiğini de bizlere gösteriyor.

Gotham Knights'tan yeni bir hikâye fragmanı yayımlandı

Oyun, oldukça ilginç bir noktayı kendisine konu olarak edinmiş: Batman'in ölümü. Gotham'ın kötülüklerle ve çılgınlıklarla dolu topraklarındaki düzenin koruyucusu olan Batman ölünce, Gotham Şövalyeleri, kendilerini Gotham şehrinin koruyucuları olarak buluyor. Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin gibi ana karakterlerle karşımıza çıkan oyun, co-op bir hikâye deneyimi vaat ediyor.

Gotham Knights'tan yeni bir hikâye fragmanı yayımlandı

Yapım, Batman'in gidişinin ardından delice artan suç oranlarının hüküm sürdüğü Gotham şehrinde geçiyor. Oyuncular, şehir tarihinin en karanlık zamanlarını birbirine bağlayan gizemleri çözecek ve Batman'in yokluğunda ortaya çıkan süper kötüler ile karşı karşıya gelmek zorunda kalacaklar. Gotham Knights, 2022 yılı içerisinde; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek. Oyunun çıkış tarihi veya ülkemizdeki ön sipariş fiyatı henüz tam olarak belli olmamış bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights'tan yeni bir hikâye fragmanı yayımlandı
İlginizi Çekebilir