Governor Of Poker 2 (iOS)

Berkant Jeff Akarcan 12.04.2013 - 14:30
Görüyorum ve dokuz doğuruyorum!
Platformlar iOS
Governor Of Poker 2 (iOS)
  • Yapımcı - Yayıncı Youda Games - Youda Games
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Masa Oyunlar
Merlin Puanı 80
Artılar + Güzel sunum, dümdüz kart al kart aç olmaması, içerik zenginliği
Eksiler - App''in kendisinin ücretsiz olup içeriğin tamamı için oyun içinden satın alma yapmak zorunda oluşunuz
Youda Games tarafından geliştirilen ve kısa bir süre sonra Türkçe versiyonu çıkacak olan başarılı mobil poker oyunu Governor Of Poker 2’e tekrardan bakalım dedik. Oyunun çıkmış olduğu zamandan beri bir çok poker oyunu geldi gitti, genelde Zynga’nın başarıyla tutturduğu sosyal oyun kurgusu üzerine kuruluydu bu poker oyunları. Ancak Governor Of Poker 2, tıpkı ilk oyunu gibi türünün diğer örneklerinden sıyrılıyor. Hele ki poker oynamayı seven biriyseniz.

Governor Of Poker 2 (iOS)
Teksas valisinin pokeri tüm eyalette yasaklamasının ardından başlayan oyunda, gizli kapaklı yürütülen poker partilerine katılıp rakiplerimizin paralarını hatta gerektiğinde evini yurdunu alabiliyorsunuz. Özellikle sunumu konusunda hayran olduğum bir yapım Governor Of Poker. Klasik poker oyunu anlayışının aksine masanın etrafında sayısal değerlerden oluşan kartlar ve karakterler yok, sizin hareketlerinize ve elinize tepki veren karakterler var. Masaya geçmeden önce haritaya bir bakalım.

Governor Of Poker 2 (iOS)
İzometrik görüş açısından gördüğümüz haritada, kasaba kasaba dolaşıyoruz ve bu kasabalarda turnuvalara katılıyoruz. Haritada yer alan NPC’ler de sizinle etkileşime giriyorlar. Bazıları sadece konuşuyor, bazıları görevleri ilerletiyor, bazıları turnuvaları başlatıyor, bazıları da size şapka satıyor. Şapkalar ise karakterinizi kişiselleştirme konusunda yardımcı olan yegane şey, zira masayı yukardan gördüğünüz için ayrıştırıcı tek etken bu şapkalar.

Governor Of Poker 2 (iOS)
Bir diğer ayrıştırıcı etken ise, önceden de belirttiğim gibi karakterlerin tepkileri. Farklı farklı özellikler taşıyan karakterleri doğru izlerseniz, ne tarz oyun oynadıklarını görebilirsiniz. Blöf yapan, agresif oynayan, soğuk terler döken, taviz vermeyen, bodoslama giren, hiçbir şey çaktırmayan, blöfü açığa çıkınca masayı terkeden... Aslında bu çeşitlilik oyunun tek kişilik modundaki abartı olmayan çeşitliliği de işaret ediyor.

Governor Of Poker 2 (iOS)
Örneğin iki çeşit oyun var. Bunlardan ilki olan turnuva maçlarında ilk üç oyuncu para ödülüne nail olurken, “cash game” dediğimiz maçlarda birinci masadaki tüm parayı alıp kalkıyor. Yani cash game’e girerken, birinci olamazsanız masaya giriş paranızı kaybedeceğinizi unutmamanızda fayda var. Böyle durumlarda, masada paranız bittiyse ama kumara doymadıysanız, kasabalarda satın alabildiğiniz gayrimenkulleri yatırabiliyorsunuz. Onları da kaybederseniz artık donunuza kadar alırlar zaten.

Governor Of Poker 2 (iOS)
Oyun gayet başarılı ama poker bilmiyorsanız ne yapacaksınız? Bu konuda oyun size detaylı bir eğitim bölümüyle pokerin temellerini öğretiyor. Bundan sonrası size ve poker tecrübenize kalmış. Ancak gedikli bir poker oyuncusu iseniz oyunu biraz basit bulabilirsiniz, zira yapay zeka çok zorlamıyor sizi. Genelde blöf yaptığınızda, masadaki kartlara iyi zamanlarsanız oyundan atabilirsiniz diğer oyuncuları. Onun dışında, ortalama bir poker oyunucusu iseniz kesinlikle aradığınız tadı bulacaksınız.

Governor Of Poker 2’yi AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir, içeriğin tamamını açmak içinse 6,99TL vererek uygulama içi satın alma yapabilirsiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2017 22:56
Mavi paralar ne işe yarıyor bide elmaslar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Governor Of Poker 2 (iOS)
İlginizi Çekebilir