gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı

Merlinin Kazanı 10.02.2011 - 15:14
Tüm Avrupa burada sen nerdesin?
Avrupa’nın önde gelen sahip ücretsiz oyun yayıncılarından Gala Networks Europe, gPotato.eu portalı üzerinden İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Polonyaca, Türkçe dillerinde toplam 6 Milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştığını duyurmaktan büyük bir kıvanç duymaktadır. Gala Networks Europe’un CEO’su Hyun Hur şu açıklamasında şunları belirtmektedir: “ 6 Milyon kayıtlı kullanıcıya erişmek Gala Networks Europe için büyük bir başarıdır; bundaki en büyük pay ise yüksek kaliteli çevrimiçi oyun seçimine bağlı olan sadık kullanıcı tabanıdır. Eminim ki 2011 yılında daha başka dönüm noktalarından geçeceğiz; Age of Wulin gibi yenilikçi ve heyecan verici bir oyunu yayınlayıp, Rappelz, Allods Online, Dragonica ve Terra Militaris gibi mevcut oyunlarımıza muhteşem içerikler katmaya devam edeceğiz.”  

Bu dönüm noktasını kutlamak için portfolyomüzdeki oyunları kapsayan birçok oyun içi aktiviteler oyuncularımızın beğenisine sunulacak.  

Rappelz oyuncuları Sevgililer Günü’nü bütün pazarlarda ve dillerde kutlayacak. Sevgililer Günü etkinliği oyunculara ve onların ruh ikizlerine birçok oyun içi eşyaya 14 Şubat’a kadar ulaşmalarına imkân sağlayacak. Fransız ve Alman sunucularının üçüncü yılını kutlamak amacıyla oyuncuların saat tasarla etkinliğinin ötesinde, 15-22 Şubat tarihleri arasında çifte XP ve bir çok bonuslu drop etkinliği ile düşen oyun içi eşyalara ulaşmaları daha kolay olacak.

gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
Allods Online, oyuncularını 21 Şubat’a kadar YouTube’da I love my Class etkinliğinde mücadeleye çağırıyor. 2:30 dakikadan daha az süreli bir videoda oyuncular neden Allods Online oynamaktan zevk aldıklarını ve sınıflarını neden sevdiklerini anlatacaklar. Her bir sunucunun içindeki sınıfların ayrı ayrı en iyi videoları muhteşem bir şekilde ödüllendirilecek.

gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
Flyff maceraseverleri şubat ayında iki tane etkinliğe katılabilecekler. İlk olarak, Sevgililer Günü’ne kadar aşk mektubu etkinliği sürecek. Bunun yanından oyun içinde oyuncular birçok oyun içi eşyaya ulaşabilecekleri Sevgililer Günü temalı etkinliklere katılabilecek.   

gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
Dragonica oyuncularını eğlendirmek için ise üç tane etkinlik mevcut. İlk olarak Dragonica haritasını 7 Mart’a kadar tekrar çizebilecekleri Dragonica Haritası etkinliği, ikinci olarak çiftlerin oyun içindeki değişik romantik mekânlarda resimlerini çekebileceği screenshot ve şiir etkinliği ve son olarak 24 ve 25 Şubat tarihleri arasında her gün GM’lerin üç tane Golden Woodie’yi çağıracakları ilgi çekici etkinlik. Diğer oyuncular onları almadan evvel bir screenshot çekersen birçok oyun içi hediye kazanabilme şansına sahip olabilirsin.  

gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
Yakın zamanda birinci doğum gününü gPotato.eu portalinde kutlayan Castle of Heroes şubat ayında değişik heyecan verici etkinliklerle oyun severlerin karşısına çıkıyor. Castle of Heroes GMleri serverlar arası bir müsabaka düzenleyip her oyuncu üssünün birleşip şu ana kadar hiçbir şekilde gözlenmemiş muazzam bir klan çatışmasına ortam hazırlayacaklar. Oyuncuların birbirlerine karşı üstünlük kurmak için mücadele edeceği özel arena etkinliği ve üç gün boyunca bütün oyuncular için çifte XP bonusu da oyuncuları bu ay sevindirecek diğer etkinlikler.

gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
Canaan oyuncuları 14 Şubat’tan itibaren Sevgililer Günü aşk mektubu etkinliğine ve 21 Şubat’tan itibaren vurdukları hedeflere bağlı olarak altın drop oranını artıracak olan Facebook etkinliğine katılabilecekler. Fakat her şey bununla bitmiyor, Canaan Online ilk yıldönümünü 24 Şubat’ta kutlayacak ve oyuncular kutlamalara katılmaları için şimdiden davetlidir. Canaan oyuncuları ayrıca halen kendilerinin bütün ay boyunca level atlamalarına ve yeni tehlikelerle daha çabuk karşılaşmalarına kolaylık getirecek çifte tecrübenin keyfine varıyor.

- Basın Bülteni

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
gPotato.eu portalı 6 Milyon'a ulaştı
İlginizi Çekebilir