gPotato.eu resmi olarak SEVENCORE'u açıklıyor

Merlinin Kazanı 24.08.2011 - 14:14
Yapımcılar ile röportaj ve oyun içi görüntüler
Avrupa’nın önde gelen www.gPotato.eu portalı üzerinden hizmet veren online oyun yayıncılarından Gala Networks Europe en yeni projesi olan fantastik füzyon MMORPG’si  SEVENCORE’u sunmaktan büyük bir keyif duymaktadır. Gamescom 2011’de kapalı kapılar ardında gösterilen ve çok fazla pozitif bir tepki alan oyunun bütün mevcut bilgi ve görsellerini Gala Networks Europe sunmaktadır.

Endüstri veteranları tarafından kurulmuş yeni oyun stüdyosu Noria tarafından geliştirilmiş SEVENCORE; hikayesi üzerine kurulmuş, kapsamlı  kişiselleştirme ve fantastik füzyon elementleri içeren bir MMORPG’dir. Gala Networks Europe iki tane video yayınlamaktadır. İlk video SEVENCORE’u ve firmanın Noria ile yaptığı eşsiz ortaklığı anlatırken, ikinci video SEVENCORE’un heyecan verici dünyası ve ayırıcı gameplay dizaynını anlatan kısa bir oyun tanıtımı videosu olarak göze çarpmaktadır.



SEVENCORE oyuncuları genişleme paketleriyle derin ve çekici bir olaylar dizisi içine çekecektir. Öykü, görevler ve NPCler ile gelişirken her ırk ve grup hikayeyi kendi eşsiz oyun içi hikayesine ve kültürüne göre tecrübe edecek. Oyuncular oyunda ilerledikçe etkinliklerle günlük oyun oynama tarzlarını şekillendiren oyun dünyasının tarihininin arkasındaki motifleri birleştirecek ve zamanla oyuna daha da hakim olup SEVENCORE’un evrenininin geleceğini değiştirebilecek bir güç olabilecek.


SEVENCORE’un oyun oynama biçimi derin bir biçimde karakterlerin kişiselleştirilmesi imkanını sunarken aynı zamanda hem hayvan hem de mekanik bineklere binme imkanı tanıyacak. Oyuncular bu bineklerle çarpışmaya girecek, seviye atladıkça bir çok özel yeteneklere kavuşacak ve oyuncunun kendi kişisel tarzına göre heyecan verici seçenekleri tercih edebilecek.
SEVENCORE’un ayırt edici fantastik füzyon tarzı görsel olarak oyunu bütün diğer MMORPG’lerden ayrı kılacak. Her ırk ve grup kendi kültürel farklılığına göre sahip olduğu değişik büyüler, zırhlar ve silahlar ile oyuncuların oyunun dünyasını tehdit eden yükselen çatışmalara katılabilecek.


Gala Networks Europe’un COO’su Nicholas Pajot “ Noria ile SEVENCORE oyunu için iş birliği yaptığımız için çok mutluyum. Noria oyun stüdyosu yetenekli insanlarla dolu ve onlarla karşılıklı fayda çerçevesinde Avrupa’lı oyun severlere zengin ve keyifli bir oyun tecrübesi sunmak için beraber çalışıyoruz. SEVENCORE şu ana kadar üzerinde çalıştığımız geleceği en parlak oyunlardan biri ve eminiz ki yayınladığı zaman oyuncular için inanılmaz bir keyif eğlence kaynağı olacak   “

- Basın Bülteni

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
gPotato.eu resmi olarak SEVENCORE'u açıklıyor
İlginizi Çekebilir