GR: Breakpoint'den Jon Bernthal'lı Live Action videosu geldi

Ersin Kılıç 4.09.2019 - 11:59
Ghost'tan Wolf'a geçişin hikayesi

Bir önceki oyun olan Wildlands'in devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan Ghost Recon: Breakpoint için yeni bir video yayınlandı. Oyunda yer alacak olan Jon Bernthal'ın hikayesine odaklanan bu Live Action videosunda karakterin hikayesinin kısa bir özetini izliyoruz. 

Breakpoint'den Jon Bernthal'lı Live Action videosu geldi

4 kişilik co-op bir oynanış sunan Ghost Recon: Breakpoint'te bu sefer Auroa Adası'na gidiyoruz. Farklı iklimleri bünyesinde barındıran bu ada aynı zamanda büyük bir askeri oluşumun da merkezi konumunda olacak. Oyunda daha önce açıklandığı gibi Ghost birliğinin eski bir üyesi olan Cole D. Walker'a karşı mücadele edeceğiz. Zaten bu videoda da ünlü oyuncu Jon Bernthal tarafından canlandırılan Walker karakterinin geçmişinden önemli sahnelere yer verildiğini görüyoruz.

Wildlands oynanışı üzerine odaklansa da yaralanan oyuncuları taşıma gibi yepyeni dinamiklere de sahip olan Ghost Recon Breakpoint, 4 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun aksiyon dolu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 7.09.2019 04:01
Çok güzel olmuş tanıtım.Baya gaza getirdi ama tek kişilik oynamak sıkıcı olabilir.Takım kurup oynamak oyunu daha zevkli yapacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GR: Breakpoint'den Jon Bernthal'lı Live Action videosu geldi
İlginizi Çekebilir