Gran Turismo 5'e dev yama

Ali Osman Uz 21.12.2010 - 10:09
Yeni yama neler getirdi?
Sony’nin göz kamaştıran yarış simülasyonu Gran Turismo 5 için 608 MB’lık devasa bir yama yayınlandı. Bu kadar büyük bir yamanın içinde ne olabilir diye düşünenler illa ki olmuştur, bu yüzden Sony’nin verdiği bilgiler doğrultusunda yama içeriğini paylaşalım istedik. Bakalım bu devasa yama neler getirmiş…

Seasonal Events (Sezon karşılaşmaları)
GT Mode – GT Life menüsünün soluna eklenen bu yeni seçenek ile resmi karşılaşmalar düzenleyebileceksiniz. Bu karşılaşmalarda tüm katılımcılar belirlenen kurallar çerçevesinde yarışacak ve bu karşılaşmaları kazandığınızda ödüller ve tecrübe puanı elde edeceksiniz. Bu özellik ayrıca oyunculara Time Trial ve Drift Trial zamanlarında dünyadaki diğer GT5 oyuncularına meydan okuma şansı tanıyor.

Gran Turismo 5'e dev yama
Hot Car Dealer (Kelepir araba galerisi)
GT Mode – GT Life menüsünün sol orta kısmına eklenen bu seçenek ile popüler ve az kullanılmış araçlar satın alabileceksiniz. Used Car Dealer menüsünde bulamayacağınız bazı arabalar bu menüde karşınıza çıkacak.

Online Race Rewards and Experience (Çevrimiçi yarış ödülleri ve tecrübe puanları)
Open Lobby ya da My Lounge seçeneklerini kullanarak katıldığınız bir yarışı tamamladığınızda ödül ve tecrübe puanı kazanacaksınız. Ayrıca artık çevrimiçi yarışlar da bu ödülleri ve puanları kazanmanızı sağlayacak.

Improved Rewards (Arttırılmış ödüller)
Yayınlanan yamayı yükleyen GT5 oyuncuları Ocak 2011’e kadar sınırlandırılmış bir sürede A-Spec ve B-Spec yarışlardan normale oranla daha fazla ödül kazanacak. Bu fırsatı değerlendirerek garajınızı genişletebilir, normalde çok uzun sürede elde edebileceğiniz araçları koleksiyonunuza katabilirsiniz. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 5'e dev yama
İlginizi Çekebilir