Gran Turismo 5'e yeni DLC ve güncelleme geliyor

Murat Halilbeyoğlu 15.12.2011 - 12:04
İşte oyununuza gelecek olan yenilikler
Gran Turismo 5 için yeni içerikler önümüzdeki hafta sonu PlayStation Store'larda olacak.

Car Pack 2 adlı ek içerik 3.99 dolara satılacak ve içerisinde 2011 Mini Cooper S, 2010 Volkswagen Golf VI R, 2010 Volkswagen Scirocco R ve 2012 Nissan GT-R Black edition R35 araçları bulunacak.

DLC'nin bir diğer içeriği de Family Upgrade adında bir içerik olacak ve bu içerik daha önceden alınmış DLC içeriklerinin aynı PlayStation 3 üzerindeki tüm kullanıcılara açılmasını sağlayacak. Yani aynı cihazdaki tüm kullanıcılar artık satın alınmış DLC'lerden faydalanabilecek, üstelik onlar kendi hesapları için satın almamış olsalar bile. Family Upgrade ücretsiz olacak.

Eğer eski DLC paketlerinden bir tanesini aldıysanız o zaman size bir de Gran Turismo Racing Kart 125 SP aracı ve oyun içinde kullanmak üzere beş adet New Car Refresh kartları hediye edilecek.

DLC'nin yanında Polyphony oyuna bir de yama çıkartacak ve oyunun versiyonunu 2.02'a yükseltecek. Yamanın aşağıda belirteceğimiz özellikleri dışında sizlere bir de ücretsiz Toyota FT-86 2012 hediyesi olacak.

Gran Turismo 5'e yeni DLC ve güncelleme geliyor
- Kullanıcılar artık standart araçların lastiklerini değiştirebilecekler
- Ayarlar sayfasına "copy" özelliği eklenecek
- GT Auto'da oyuncular performans puanlarına ve motor gücüne etki edecek olan yağ değişimini, aerodinamik parçaları, motor revizyonunu ve  yarış modifikasyonlarını görebilecek
- Araçları yıkama, yağlarını değiştirme, motor revizyonunu yapma veya aracınızın kaportasını değiştirme işlemlerini ücretsiz olarak yapmanızı sağlayacak bedava kuponlar dağıtılacak. 2.02 güncellemesini yükleyen herkese 10 adet kupon verilecek.
-Car Delivery alanındaki araç kuponu seçim ekranında kare tuşuna basarak artık tüm kuponlarınızı bir seferde takas edebileceksiniz.
-A/B Spec events, Special Events ve Seasonal Events'de karşınıza gelen Garage ve Driver List tuşlarının gösterildiği ekranda artık kare tuşu ile Garage'a, üçgen tuşu ile teslimat listesine (delivery list) girebileceksiniz.
-Sezonluk etkinliklerdeki etkinlik seçim ekranında artık her etkinlikte kazanılmış Gold Trophy'lerin sayısı yıldızlarla gösterilecek.
-Yarış sesleri güçlendirilecek.
-Racing Kart'ları kullanırken başvurduğunuz belli kontrollerde kullanılan direksiyon asist kontrolleri (steering assist controls) elementleri makaslanmış.
Yorumlar 34
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 5'e yeni DLC ve güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir