Gran Turismo 7 çıkış tarihi ertelendi

Özgür Deveci 23.02.2021 - 18:19
Polyphony Digital tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak olan simülasyon yarış oyunu Gran Turismo 7'nin çıkış tarihi ertelendi.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan birisi de Gran Turismo 7 olmuştu. Daha önce 2021 olarak açıklanan çıkış tarihi, COVID-19 küresel salgınından dolayı önümüzdeki seneye ertelendi. GQ dergisine konuşan Sony Interactive Entertainment'ın Halkla İlişkiler Yöneticisi, dünyayı etkisi altına alan pandemi salgınının oyunun geliştirme sürecini olumsuz etkilediğini belirtti. Gran Turismo 7, PlayStation 5 için geliştirilmeye devam ediyor. Ayrıca, oyun hakkında daha fazla detayın ileri bir tarihte paylaşılacağı söylendi.


Gran Turismo 7 çıkış tarihi ertelendi

Gran Turismo 7'nin çıkış tarihi 2022'ye ertelendi

Gran Turismo 7'de ister bir turnuva yarışçısı olun, ister bir koleksiyoncu olun, klasik araçlar ve pistlerden efsanevi GT Simülasyon Modu'na kadar, serinin önceki oyunlarında yer alan özellikleri deneyimleyeceksiniz. Eğer yarışmayı seviyorsanız, FIA Championships ve Sport Modu'nda alıştırma yapabilir ve siz de rekabete ortak olabilirsiniz. Ayrıca oyunun geliştirilmiş modifikasyon ve kişiselleştirme modu sayesinde, sürüş okulunda yarış taktiklerinizi ve yeteneklerinizi iyileştirebileceksiniz.

Gran Turismo serisinin 8. oyunu ve aynı zamanda serinin 14. oyunu olan Gran Turismo 7, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü sayesinde ışık yansımalarında parmak ısırtan görüntü işleme kalitesi sunacak. Ultra yüksek hızlı bir SSD ile yarış etkinliklerine daha hızlı gidecek, çabucak lobilerde toplanacak ve arkadaşlık davetleri alacaksınız. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile fren pedalının farklı hassaslık oranlarındaki ağırlık farkını, ABS titreşimini ve otomobillerdeki farklı tip lastiklerle gaz pedalı ağırlığının değişimini hissedeceksiniz. Oyun, uyumlu kulaklıklarla birlikte Tempest 3D AudioTech teknolojisini de destekliyor.

Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler Gran Turismo 7’yi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 13:46
pc portu için ertelendiği söyleniyor
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 09:34
Sanman çünkü her yeni çıkışında PC içinde olacak deniyor bu oyun sadece sony için çıkıyor başka platformlar için olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 11:07
Şaşırdık mı hayır. Gow da 2023-24 de anca çıkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 7 çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir