Gran Turismo 7'de uzaylılar bulundu

Merlinin Kazanı 17.03.2022 - 13:48
Dikkatli bir oyuncu, yarışı bir kenara bırakıp, oyundaki çevreye odaklandı. Sonuç: Gran Turismo 7'de inekleri kaçıran uzaylıları buldu.

Polyphony Digital'den çıkan Gran Turismo 7, diğer yarış oyunlarında olmayan, çok farklı bir özelliği keşfedildi. İnekleri kaçıran UFO'lar... Son derece gerçekçi yapılmak üzere tasarlanmış olan Gran Turismo 7'de uzaylıları bulmak farklı düşüncelere sebep olabilir. Bizi eğlendirdiği kesin.

Gran Turismo 7'de uzaylıların ne işi var?

Japon Twitter kullanıcısı “@taiG_typeRS”, Gran Turismo 7'nin, uzaylılar tarafından incelenmek üzere bir UFO tarafından kaçırılan, üstelik gündüz vatkinde, bir video yayınlandı. Kısacık videoda, sahneyi yakalayabilmek için dikkatlice izlemeniz lazım.

Aşağıdaki videoda, 0:18 civarında, uzakta bir UFO'yu otlayan bir ineği ışınlarken görebilirsiniz.

Tabii ki, Gran Turismo 7'deki UFO, muhtemelen oyundaki hiçbir şeyle doğrudan ilgili değildir. Gelecekte araba listesine girecek olan yabancı araçlarla da ilgisi yok. Bu, büyük olasılıkla oyundaki deneyime katkıda bulunan basit bir paskalya yumurtasıdır. Keşke uzaylılar şimdi korkunç görünen seyircileri kaçırabilse ya da belki mikro dönüşümleri silip atabilseydi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 19.03.2022 04:23
Keşke uzaylılar bir teknoloji ile gelsene şu ülkemizdeki telefonu çıkar diyen dayılar teyzeleri temizleyip gitse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 7'de uzaylılar bulundu
İlginizi Çekebilir