Gran Turismo Sport'ta mikro ödemeler olmayacak

Furkan Güler 10.08.2017 - 15:26
PlayStation 4'ün en çok beklenen oyunlarından GT Sport'tan için güzel haberlerimiz var.
PlayStation 4 platformlarının en çok beklenen oyunlarından biri haline gelen Gran Turismo Sport'tan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Video oyun tarihinin en çok sevilen yarış serilerinden Gran Turismo'nun yeni oyununda, mikro ödemeler olmayacağı doğrulandı.


Daha çok oynaması ücretsiz oyunlarda karşımıza çıkan bu oyuncuyu tırtıklama yöntemine maalesef Middle-earth: Shadow of War gibi büyük yapımlar da alet edildi. Direkt olarak Polyphony Digital'ın CEO'su Kazunori Yamauchi'nin doğruladığı bu bilgi oyuncuları oldukça sevindirdi. En başından itibaren mikro ödemelere karşı olduklarını belirten Yamauchi, sadece oyun çıktıktan sonra indirilebilir içeriklerin gelebileceğini belirtiyor.

Gran Turismo Sport'ta mikro ödemeler olmayacak
Diğer bir yandan oyunda yeni bir kariyer modunun da olacağını belirtelim. Driving School, Mission Challenge, Circuit Experience ve Racing Etiquette adını alan bu modlardan bir tanesini seçerek kariyerinize başlayabileceksiniz. PlayStation 4 platformlarının şimdilik en önemli oyunları arasına giren yeni Gran Turismo Sport, PlayStation 4 Pro'da yükseltilmiş (upscale) 4K çözünürlüğü destekliyor. Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan oyun, bakalım çıktığı dönemde oyuncuları memnun edebilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo Sport'ta mikro ödemeler olmayacak
İlginizi Çekebilir