Gran Turismo Sport'un yeni güncellemesi bir video ile tanıtıldı

Mehmet Atilla Turan 1.05.2018 - 22:12
Klasik Toyota GR Supra, Gran Turismo Sport ile hayat buldu.

Mayıs ayına bugün girerken, Polyphony Digital için halen Nisan ayı devam ediyor. Birkaç hafta önce Gran Turismo Sport'u güncelleyen yapımcı, yeni yarış pisti ve şu an süper araç olarak tanıtılan Toyota GR Supra'yı GT Sport'a ekledi. Tabii, güncellenmeye devam edecek oyuna eklenen her yeni bir araç, farklı bir deneyim demek.

Oyun her ne kadar güncellense de, sorunlar devam ediyor

Hayranlara yeni bir deneyim sunacak olan Dragon Trails Gardens (ve tersi olan Gardens II), çoğu kişi tarafından yarışması eğlenceli ve uzun bir pist olarak görülüyor. Eklenen süper araç Toyota GR Supra ise, eski Supra'yı aratmak ile beraber aynı zamanda teknoloji ve gücü birleştirerek oyuncuları tam anlamı ile yolun kralı yapıyor denebilir. Fakat Gran Turismo Sport'ta halen birkaç sorun bulunuyor, bunlardan en barizi ise çevrim dışı modda iken oyunu kaydedememek. Polyphony Digital, bu tür bir değişikliğin gelip gelmeyeceğini henüz belirtmedi.

Nisan ayında yayınlanan 1.18 güncellemesi, Polyphony Digital tarafından bir video olarak derledi. Yayınlanan videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo Sport'un 1.18 güncellemesi video ile tanıtıldı
İlginizi Çekebilir