Grand Theft Auto V ilk Senaryo DLC'si 2014'te!

Tayfun Kumaş 10.12.2013 - 12:16
Rockstar'dan beklenen DLC'ye dair önemli açıklama
Bu seneki planlarını Grand Theft Auto V'e ayıran Rockstar'ın, gelecek seneki planları da belli oldu.
Firmanın, Grand Theft Auto V ile işi henüz bitmiş değil. Tahmin ettiğimiz gibi yeni tek kişilik DLC'ler yolda.

Rockstar Games tarafından gelen GTA Online açıklamasından sonra 2014 yılı ile ilgili planlarını masaya yatırdı. Merakla beklenen hikaye modu ek içerikleri, Episodes from Liberty City'e kıyasla yeni karakterler üzerine değil de Michael, Franklin ve Trevor üzerine odaklı olacak.

Rockstar; GTA V’in hikaye DLC'leri konusunda Güney San Andreas boyunca geçecek olan yeni maceralar için ''büyük planları'' olduğunu belirtiyor.

Grand Theft Auto V ilk Senaryo DLC'si 2014'te!
Şu an sadece Grand Theft Auto: Online'a odaklanan Rocktar, oyuna ait içerik sağlamaya devam ederken, belirtilene göre ilk etapta GTA Online'a co-op görev temalı bir DLC sunacak. Bu DLC'de yeni büyük soygun görevleri oyuna eklenecek. İkinci etapta ise Rockstar, oyunun senaryo kısmına yeni eklentiler yapacak. GTA V'in senaryo DLC'si 2014 içerisinde çıkacak ve Michael, Franklin, Trevor üçlüsüyle ilgili konuları işlemeye devam edecek.

Benim Rockstar ile ilgili düşüncelerimi paylaşmam gerekirse, GTA V'in 2014 başlarında PS4, Xbox One ve PC için oyunun piyasada olacağını tahmin ediyorum. Daha sonra DLC'ler piyasadaki yerini aldıktan sonra GTA IV'de olduğu gibi belli bir sürümü altında ya da The Complete Edition altında toplanabilir diye tahmin ediyorum.

Daha ayrıntılı bilgi için beklemedeyiz.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grand Theft Auto V ilk Senaryo DLC'si 2014'te!
İlginizi Çekebilir