Greedfall 2: The Dying World’e Erken Erişim

İlkay Eren Kartal 29.02.2024 - 22:12
Greedfall 2 için artık günleri sayıyoruz diyebiliriz. Bu esnada yayımcı Nacon'ın son etkinliğinde oyun hakkında değerli bilgiler edindik.

Greedfall 2 için yeni bir sinematik fragman yayınlandı. Daha çok oyunun dünyasını gösteren bu fragmanda PC tarafında 2024 yazında oyuna bir erken erişim olacağı da doğrulandı. İlk Greedfall’dan üç yıl önce geçen bu oyunda, evinden koparılan ve savaşın, sanayileşmenin ve politikacıların harap ettiği Gacane kıtasına nakledilen yeni bir kahramanın kontrolünü size veriyor.

Greedfall 2 Bu Yaz Erken Erişime Geliyor

İlk oyunda Gacane kolonisinin bir üyesi olarak yeni kıtalar ve yaşam yerleri arayışındaydık. İkinci oyunda ise madalyonun tersine bakıp Teer Fradee sakini olarak işgalcilerden kurtulup özgürlüğümüzü tekrar kazanmaya çalışıyoruz.

Oyunun sanat yönetmeni Cyril Tashmassebi oyun için kurduğu cümlelerde: “Eğer oyunu tek bir kelimeyle açıklayacak olsaydım bu kelime kesinlikle ‘keşfettirici’ olurdu. İlk oyunda yaptığımız şey de tam olarak buydu ama bu oyunda buna daha da odaklandık.” Dedi. Ayrıca oyunculara vermeye çalıştıkları Altın Çağ hissiyatı ve Rembrandt’tan ilham aldıkları sanat tasarımları ile birçok büyük devletin olduğu daha özgüvenli bir adanın oyuncuları beklediğini de belirtti.

Geliştiriciler oyun için çalışmaya devam edecek ve Greedfall 2 2022’de duyurulmuştu. Yapımcı yenilerde Steelrising isimli bir oyun ile Dark Souls benzeri bir yapımı oyuncuların beğenisine sundu. Ayrıca Greedfall 2 için hedeflenen şeyin daha taktiksel bir mücadele deneyimi olduğu da yine sözler arasında yerini aldı.

Greedfall 2 ayrıca PS5 ve Xbox Series X-S’e de gelecek. Erken erişim aşaması PC’ye özel olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 16:06
İlk oyunu severek oynamıştım.Ne kadar düşük bütçeli bir oyun olması her noktada belli olsada rol yapma öğeleri ve hikaye anlatımı beni oynuna bağlamıştı.İkinci oyun daha derin bir oynanış mekaniği ile gelirse çok daha iyi bir oyun olur.Keza ilk oyun bu anlamda çok fazla tekrara düşüyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Greedfall 2: The Dying World’e Erken Erişim
İlginizi Çekebilir