GRID Legends için 40 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 25.01.2022 - 11:02
Codemasters'ın EA Games tarafından satın alınmasının ardından serinin çıkacak ilk oyunu GRID Legends için uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

Araba yarışı denince akla gelen ilk geliştiricilerden biri olan Codemasters'ın en sevilen yarış serilerinden GRID, serinin yepyeni oyunu olan GRID Legends ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde GRID Legends sistem gereksinimleri ile karşımıza çıkan firma bu sefer de uzun bir oynanış videosu yayınlayarak sessizliğini bozdu. Çıkış tarihine kısa bir süre kala oyun için 40 dakikayı aşan bir oynanış videosu yayınlandı.

GRID Legends için 40 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Oyunun videosuna baktığımızda oynanış görüntülerinin hikaye modundan alındığını görüyoruz. Bu videoda çaylak olarak başladığımız bu serüveninde yaptığımız ilk yarışlara yer verilmiş. Farklı pistlerin ve hava koşullarının vurgulandığı videoda ayrıca kamera modları arasında da sık sık geçiş yapılarak bir nevi oyunu almayı düşünenlere mümkün olduğunca fazla detay verilmeye çalışılmış. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Codemasters firmasının EA Games tarafından satın alınmasının ardından karşımıza çıkacak serinin bu yeni oyunu GRID Legends, PC platformu dışında PS5, PS4, Xbox Series X / S ve Xbox One X konsollarına 24 Şubat'ta çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
GRID Legends için 40 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir