Grounded erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı

Özgür Deveci 1.08.2020 - 01:04
Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Studios tarafından yayınlanan Grounded, erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı.

Geliştirici Obsidian Entertainment ve yayıncı Microsoft, Grounded oyununun erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandığını açıkladı. Halihazırda Xbox One ve PC platformlarında erken erişimde olan hayatta kalma oyunu için ayrıca aylık içerik güncellemelerinin 27 Ağustos'ta başlayacağı duyuruldu. Bu arada oyunun, Steam'e ek olarak Microsoft Store'da Xbox One ve PC için Xbox Game Pass'e dahil olduğunu belirtelim.


Oyunun yönetmeni Adam Brennecke konuyla ilgili "Pek çok kişinin oyunumuza göstermiş olduğu ilgiyle birlikte Grounded'a her ay daha fazlasını getirmek için sabırsızlanıyoruz. Bu, yolculuğumuz için sadece bir başlangıçtı ve sizlere mümkün olan en iyi oyuncu deneyimini sunmak için sürekli olarak güncellemeler ve düzeltmeler yayınlayacağız. 27 Ağustos tarihinden itibaren aylık güncellemeleri yayınlamaya başlayacağız." ifadelerinde bulundu.

Grounded erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı

Grounded erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı

Dünya devasa, güzel ve tehlikeli bir yerdir. Özellikle bir karınca boyutlarına kadar küçültüldüğünüzde. Bu işbirliğine dayalı hayatta kalma macerasında birlikte keşfedin, inşa edin ve hayatta kalın. Arka bahçedeki tehlikelerde hayatta kalmak için savaşırken devasa böcek sürülerine karşı başarılı olabilecek misiniz? Topluluğumuza katılın ve Xbox Oyun Önizlemesi'nde Grounded'ın geleceğinin şekillendirilmesine yardımcı olun.

Özellikler

Tepki veren dünya ve böcek yaşamı - Böcek yaşamının eylemlerinize karşı tepkiler verdiği bu kapsamlı ve inatçı dünyayı keşfedin.

Üs inşası ve işleme - Hayatta kalabilmen için barınak ve aletler çok önemlidir. Kendinizi ve eşyalarınızı böceklerden ve elementlerden korumak için destansı üsler inşa edin. Daha iyi bir şekilde savaşmanızı, keşfetmenizi ve hayatta kalmanızı sağlayacak silah, zırh ve aletler yapın.

Çevrimiçi işbirliği - Arka bahçeyle kendi başınıza veya çevrimiçi olarak üç kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte yüzleşin. Karar sizin.

Sefer - Gizemli öykü boyunca ilerledikçe ve arka bahçeyi özgürce keşfettikçe Grounded'ın gölgelerinde gizlenen sırları açığa çıkarın.

Oyunun son durumuna dair tüm ayrıntılar, geri bildirim sağlama yönergeleri ve sorun bildirme yönergeleri için buradan oyunun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 10:07
Adamların yaptığı traileri seyrederken bile cyberpunk espirisini ve anlatım şeklini görüp, bu adamların amacı belli ki oyuncuyu eğlendirmek diyebiliyoruz. Daha ne olsun? Helal olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grounded erken erişimde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı
İlginizi Çekebilir