GT Racing 2: The Real Car Experience (Mobil İnceleme)

Hakan Bozdemir 14.11.2013 - 17:53
Üzerinde çok fazla büyüme var
Mobil platformda en çok oynanmış olan yarış oyunlarından olan GT Racing’in şimdi ikinci oyunu piyasaya çıktı. İlk oyunun aksine üzerinde bayağı bir uğraşılmış olan GT Racing 2: The Real Car Experience’ı oynarken çok büyük bir keyif aldım. Real Racing 3 kadar gerçekçi bir yarış oyunu olmasa da arcade olarak değerlendirince çok keyifli oluyor. Oyunun en can alıcı yanı ise grafikleri diyebilirim.

Oyunu iPad Mini’de test ettim. Oyuna ilk giriş yaptığımızda karşımıza belirli yardımlar geliyor. Bu yardımlar ile sistemin nasıl işlediğini rahatça anlayabilirsiniz. Zaten size neler yapılması gerektiğini güzel bir dil ile öğretiyor.

GT Racing 2: The Real Car Experience (Mobil İnceleme)
Hemen başlayalım!
İlk olarak kendimize ait olan ilk aracımızı alıyoruz. Alabileceğimiz üç araba bulunuyor. Herhangi birini seçiyoruz ve gerekli yükseltmeleri de aldıktan sonra oyuna başlıyoruz. Oyuna girdiğinizde grafiklerin ne kadar güzel olduğunu hemen anlayacaksınız. Resmen PC kalitesinde grafikler GT Racing 2 ile bizlere sunulmuş. Oynarken aldığınız keyif bu şekilde kat kat artıyor.

İlk yarışımızı yaptıktan sonra oyunun kontrolünü tamamen biz ele alıyoruz. İstediğimizi yapabilmek bu andan sonra mümkün oluyor. Tabii her yarış oyununda olduğu gibi ilk başlarda para toplamamız gerekiyor. Her aracın kendine ait yarışları bulunuyor. O aracı satın aldığınız zaman onun sınıfındaki yarışlara girme hakkınız açılıyor.

GT Racing 2: The Real Car Experience (Mobil İnceleme)

Çok iyi grafikler, çok fazla araç

Oyun  içerisinde 67 farklı araç bulunuyor. Araçlar haricinde 13 de yarış pisti bulunuyor. Yarışabileceğiniz yarışlar ise oldukça fazla. Üstelik multiplayer modu ile oyunu sonsuza dek oynamak mümkün, tıpkı her oyunda olduğu gibi. Bu olay mükemmel grafikler ile birleşince ortaya çok güzel bir oyun çıkıyor.

Açıkçası ben oyunun fiziğini pek fazla sevemedim. Real Racing 3’teki zorluğu bulamadım da diyebilirim. Biraz daha arcade yapıya sahip. Araçların dönüşleri hiç problem olmadan gerçekleşiyor. Biraz daha gerçekçi bir yapı bekleyebilirdim. Eğer şu sıralar farklı bir mobil oyun arıyorsanız GT Racing 2: The Real Car Experience’ı oynayabilirsiniz. Oyuna 100 üzerinden en fazla 75 verilebilir. Çünkü fiziği pek iyi olmamış.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
GT Racing 2: The Real Car Experience (Mobil İnceleme)
İlginizi Çekebilir