GTA 4, Bully veya RDR Remake geliyor olabilir

Alparslan Gürlek 10.08.2022 - 11:43
Take-Two, yayınlanmış 8 oyunlarının geliştirme aşamasında olduğunu söylüyor. Bir umut; GTA IV, Bully veya RDR Remake projelerinden biri hayata geçebilir.

Take-Two Interactive oyuncuları heyecanlandıracak yeni açıklamalarda bulundu. Şirket daha önce yayınladığı 8 oyunun yeniden geliştirme aşamasına geçtiğini söylüyor. Bunlar arasından bildiklerimiz olduğu gibi, gizemli oyunlar da mevcut. Ancak eğer yeniden geliştirme durumu söz konusuysa, GTA IV, Bully ya da Red Dead Redemption oyunlarından birinin buna dahil olmaması işten bile değil. Daha önce çıkan haberlerde bu projelerin düşünüldüğü ancak GTA 6'ya odaklanmak için rafa kaldırıldığı söylenmişti.

Take-Two yakında remastered & remake oyunlar duyurabilir

Şirketin açıklamasına göre önceden yayınlanmış sekiz oyunun yeni versiyonları geliştiriliyor. Bunlardan birisi 2023 Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen GTA: The Trilogy Definitive Edition'un mobil sürümü. Aynı zamanda Max Payne ve Max Payne 2, PS5, Xbox Series X / S ve PC için bir paket olarak satılmaya başlanacak. Tabi bu iki Max Payne oyununun Take-Two'nun bahsettiği yenileme projelerinden olup olmadığını bilmiyoruz. Aynı zamanda şirket bazı mobil oyunlarını da PC ve konsollara getirmek istediğini belirtti. Yani ilerleyen dönemde Farmville, Words With Friends ve Merge Dragons gibi bazı oyunları konsol ve PC tarafında görmek mümkün olacak gibi görünüyor.

GTA 4, Bully veya RDR Remake geliyor olabilir

Bahsettikleri 8 projenin büyük bir kısmı tanımlanmadı. Yani henüz hangi oyunların "yeniden geliştirme" aşamasında olduğunu bilmiyoruz. Ancak Take-Two'dan ilerleyen dönemde remaster ya da remake oyun duyuruları bekleyebiliriz. Haliyle eğer remake ya da remastered yapılması gereken Rockstar oyunları varsa, bunların da RDR ve GTA 4 olduğunu söylemek için alim olmaya gerek yok. Aynı zamanda özlenen lezzetlerden Bully için de şayet bir remake duyurusu gelirse, işte o zaman hayranlar inanılmaz heyecanlanacaktır. Rockstar ya da Take-Two henüz onaylamasa da Bully için remake çalışmalarının yapıldığı söylentileri yayılmaya devam ediyor. Tabi yine de GTA 4 ve RDR remastered ya da remake projeleri için bilmemiz gereken bazı şeyler var. GTA The Trilogy Definitive Edition remastered projesinin başarısızlığı, bu konuda Rockstar'ın ağzını yakmış olabilir. Bu oyunları görmeyi bekliyorsak bile GTA 6 yayınlanmadan çıkmayacaklarını söyleyebiliriz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 04:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2022 19:57
gta 4 şimdiki zamana göre gayet güzel ve 2008 yapımı olmasına rağmen remake e hiç ihtiyacı yok boş yere bozmasınlar oyunu, en çok bully nin ihtiyacı var illa remake yapacaklarsa tabi. diğer türlü bana kalsa bully 2 çıksın isterdim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 18:21
gta 4 remake harika olur ama lütfen şu remake olayını capcom yapsın rakstar capcomla anlaşsın gta 5'i yenilediler hiç iç açıcı değildi naty dog ta last of us 1'i yaptı remake le alakası yok kopyala yapıştır hafif renklerle oyna oldu bitti böyle olmaz remake işi
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2022 17:24
Last of Us 1 daha çıktıda mı konuşuyorsun?
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 11:30
Rockstar remake oyun yapmadı ki! Belki en başarılı remake oyununu yapacak! Daha gölü görmeden paçayı niye sıvıyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 18:24
teknik olarak sadece Bully remake olursa bu emeğe değer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 17:46
Hikayecilik anlamında en sevdiğim Rockstar oyunu GTA 4. Arada özlü sözler, Bellic'i oyun içinde benimsememiz, aynı zamanda Avrupa'yı sevmemden dolayı hikayede Avrupa'nın da işlenmesi bu oyunu inanılmaz sevmeme neden oluyor. Beklenilen oyunların hepsi başyapıt olsa da GTA 4 beni heyecanlandırıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 4, Bully veya RDR Remake geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir