GTA+ Abonelik Servisi İçin Yeni Oyunlar Tanıtıldı

Tunay Şahin 25.09.2023 - 19:39
Rockstar Games, GTA+ abonelik servisi ile sevilen Grand Theft Auto serisinin bazı oyunlarına sürekli değişen bir erişim imkanı sunacağını duyurdu.

Grand Theft Auto, video oyun dünyasında en ikonik serilerden biri olmaya devam ediyor. Bu şehir tabanlı suç oyunu serisi, Rockstar Games'in yeni GTA+ abonelik servisi ile yeni bir boyut kazandı. Şirket, bu hizmetle abonelerin, San Andreas'tan Vice City'ye kadar, serinin değişen oyunlarına erişim sağlayabileceğini açıkladı.

GTA+ Abonelik Servisi İle Klasik GTA Oyunlarına Erişebileceksiniz

Rockstar'ın yaptığı açıklamaya göre, GTA+ aboneleri "sadece yeni oyun içerikleriyle değil, aynı zamanda sevilen klasik Rockstar Games oyunlarına erişimle de ödüllendirilecek". Bu erişimin ekstra bir ücret olmaksızın, standart abonelik hizmeti dahilinde sunulduğu belirtildi. Temel GTA+ aboneliği aylık 5,99 $ / 4,99 £ karşılığında satın alınabilir ve istenilen zaman sonlandırılabilir.

Eğer henüz bu abonelik hizmetiyle tanışmadıysanız, bu ayın özel içeriği olarak Bravado Hotring Hellfire Sports otomobilini ve benzeri oyun içi ödülleri elde edebilirsiniz. Mevcut GTA+ özellikleri 11 Ekim'e kadar sürdürülecek.

GTA+ Abonelik Servisi İle Klasik GTA Oyunlarına Erişebileceksiniz

Servise Eklenen Oyunlar

  • Grand Theft Auto III – The Definitive Edition
  • Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition
  • Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition

Rockstar'ın web sitesinde, abonelik detaylarına ve rotasyon dahilinde sunulacak olan oyunlara dair daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. GTA+, kısa süre önce yeniden tasarlanmış olan Grand Theft Auto üçlemesi; Grand Theft Auto 3, San Andreas ve Vice City oyunlarına şimdiden erişim sunmaktadır.

Aylık 500.000 ABD Doları oyun içi para, kozmetik eşyalar, otomobiller, mülkler ve daha fazlasını içeren GTA+ aboneliği, şimdi klasik GTA oyunlarını da bünyesine katmasıyla daha cazip hale geldi. Rockstar topluluğu için, Grand Theft Auto 5'in yakın zamandaki yıldönümünü bu yeni abonelikle kutlamak mükemmel bir fırsat olabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2023 08:22
Para mara yok gta6 yı çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2023 23:00
Facia üçlemeye maruz kalmak için aylık ücret ödemek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2023 21:15
Yıldönümünü tişört vererek kutladılar zaten. Çok güzel yorumlar aldılar, umarım keyifle okumuşlardır. Oyuncular 10 yılın ardından tişört alınca kendilerine çok minnettar oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA+ Abonelik Servisi İçin Yeni Oyunlar Tanıtıldı
İlginizi Çekebilir