GTA artık cebimizde

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
GTA artık cebimizde
GTA serisinin son oyunu olan GTA: Liberty City Stories dün itibariyle Amerika'da satışa sunuldu. Sadece PSP (Play Station Portable) platformu için üretilen oyun GTA3 'ten önce yaşanan olayları konu alıyor. GTA3'ten tanıdığımız ve anakarakterimiz olan Tony Cipriani bu oyunda da esas oğlan görevini üstlenmiş durumda. 1990'ların sonuna doğru bir zaman diliminde geçen senaryo boyunca Leone ailesinin nasıl Libery City sokaklarının kontrolünü eline geçirdiğini öğreneceğiz.



Serideki en büyük yenilik ise LCS ile geliyor. Multiplayer! Artık GTA'yı diğer kişilerle oynayabilip üstünlüğümüzü göstereceğiz. Multiplayer kısmı 3 farklı oyun stiline ayrılmış durumda. Deathmatch modunda belli bir süre içinde diğerlerini öldürerek en çok puanı toplayan oyuncu galip gelerek genel sıralamada yerini yükseltecek. İkinci modda ise bize verilen paketi en az hasarla gitmesi gereken adrese götürüyoruz ve en iyi durumda götüren kazanıyor. Üçüncü mod belki de en eğlencelisi; oyunculardan birisi tankı kullanıyor, diğerleri de onu patlatabilmek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

Tüm GTA severlerin beklediği bu oyun, bize önümüzdeki GTA oyunlarında multiplayer özelliğinin olacağı müjdesini de veriyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA artık cebimizde
İlginizi Çekebilir