GTA filmi yok!

Mert Çalım 3.06.2010 - 12:31
GTA filmi yok!

Merlinin Kazanı - Extra Oyuncuların Buluşma Noktası

         Video oyun uyarlaması filmlere, çizgi romanlara ve daha bir sürü farklı örneğe şahit olduğumuz son zamanlarda, bazı oyunlar için ise en azından sinema filmi düşünülmüyor. Hatta bazı kişilerin aklında, acaba EA, Activision ya da Ubisoft gibi dev firmaların artık çok farklı alanlara da burunlarını sokmaları sebebiyle, asıl işleri oyun sektörü ile yeterince ilgilenip ilgilenemeyecekleri sorusu da yer etmiş durumda. Filmi düşünülmeyen oyun ise, oyun tarihinin efsane serisi GTA.

         Los Angeles Times'a konuşan Rockstar yapımcılarından Dan Houser,: " Alan ve detay anlamında oldukça detaylı olan GTA'nın, iki saatlik bir filme sığdırılabileceğine inanmıyoruz. Amacı çabuk para kazanmak olan kişilerden olmamaya çalışıyoruz, ayrıca, eğer filmi yapmaya karar verirsek, yaratıcılığımız hakkında da hiç bir şüphemiz kalmamalı ki, böylelikle film berbat olursa, en azından ürünümüzü kendi ellerimizle berbat ettiğimizi bilmemiz lazım." açıklamasını yaptı.

         Gerçekten de çoğu hayranın ortak düşüncesi de bu gibi gözüküyor. GTA filmi, suç dünyasında ilerlemeyi konu alan sıradan bir filmden daha fazlasını veremez. GTA'yı GTA yapan asıl şey, oyundaki özgürlük ve genişliktir, bunu ondan almak da GTA'yı çok farklı bir şeye çevirir.

KAYNAK
GTA filmi yok!
destructoid.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA filmi yok!
İlginizi Çekebilir