© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Gta 4 En iyi fizikler
Gta Sa En iyi hikaye
Gta Vice City
Gta 3 En iyi Performans
2 gta sandres
3 gta5
4 gta vice city
5 gta3
CemilEfe
Bana da GTA v yi gonder
4. oyun amerikan rüyasının karanlık tarafını anlatırken
5. oyun Soygun temasını işliyor
İnsanları bölmeyi kesin artık !
Alın birde bu videoyu izleyin.Bu videoyu izlersenizde GTA 5 daha iyi dersiniz.Bazı yönlerden birbirlerinden daha iyiler.Genel hatlarıyla değerlendirilirse GTA 5 bir tık daha önde.(Harita büyüklüğü , görev çeşitliliği , dövme , araba modifiye ,sinema vb.)Daha fazla şeyde sayabilirim.
GTA 5'deki checkpoint sistemi oyunu modern yaptı, eski sistem oyunu sadece oynaması zor hale getiriyordu, bir oyun öyle zorlaşacak ise hiç zorlaşmasın daha iyi.
GTA 5'deki polis çatışmaları en az GTA 4 kadar zor, hatta araba kullanışları çok daha agresif.
Bu yüzden GTA 4 daha iyidir GTA 5 den demek çok saçma olur. GTA 5 GTA 4 de olmayan tamamen kendine has bambaşka bir oyundu. Aslında yeni oyun tanımının karşılığı olan bir seri. Tabi biz şu dönemlerde yeni oyun diye çıkan oyunlarda bir öncekinin cilalanmışını gördüğümüz için o mantık penceresinden bakıp eleştiriyoruz malesef.
Yapay zeka hariç, GTA 5 te kasti bir gerileme olduğunu kabul etmiyorum sadece GTA 5 te düşündükleri şeyi yaparken en uygun olanı seçmeyi tercih etmişler.
Halen artılarından bahsediyorsunuz. Bir zahmet aradan 5 yıl geçmiş bırakın da 4.oyuna göre artıları olsun.
Hayırdır? Küçükken topun GTA V'in inşaatına kaçtı herhalde? Bu ne kin? bu ne öfke? bu ne çekememezlik GTA V'e karşı.
Haritanın büyüklüğünden, denizin dibinden, kullanılan modifiyeli araç çeşitliğine ki uçak var abi uçak..
Görev çeşitliliğinden, polisten kaçma seçeneğine, saç, sakal, şort, dövme, soygun yapma, köpeğin var abi, grafik kalitesinden bahsetmiyorum bile..
Göz var, izan var..
baymetin
Sonra Rise Of Tomb Raider çıktı, oyun bilgisayar oyuncularının üçte birinde sorunlu çalıştı; ama incelemeyi yapan arkadaş hayır oyun teknik anlamda sapasağlam dedi, kaç ay sonra performans sorunları ile ilgili haberi yapıldı bu site de oyunun.
Batman Arkham Knight'te gelince oyun performans olarak sorunluydu ama o o sorunlar görmezden gelinebilir derece olmasına rağmen 60 puan aldı oyun. Halbuki oyun kendi içinde sağlam bir oyun ve o puan çok acımazsızdı.
Şimdi GTA 4, GTA 5'ten iyi deniliyor. GTA 4 7 yamasına rağmen güzel bir oyundu; ama GTA 5 ile arasında ciddi farklar var.GTA 5'ten bahsediyoruz. Neresini anlatayım, o özgürlüğün, o manzaranın, o oynanışın, o çeşitliliğin, o güzel teknik performansın,o sayısız modların... Sitenin bu haberine katılmıyorum.
2>3>4>5
Gönüllerin şampiyon ise ilk oyundur.
aynı şekilde FF7 daha iyi diyenler vardır ama o sadece onlara göredir.belkide gerçekten iyidir ama bence en harika FF;FF 10 dur.
yani birisi dedi diye veya birisi beğeniyor diye bir oyun iyi ve ya daha iyi değildir...
Mesele sence hangisi.....................