GTA: Online'a yeni bir araç ve Italyan İşi oyun modu getirildi

Mehmet Atilla Turan 17.04.2018 - 19:53
Grand Theft Auto: Online'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Her hafta yeni içerikler ile doldurulan Grand Theft Auto: Online, bugün yeni bir araç ve hırsızlık görevi ile güncellendi. Genellikle film veya gerçek hayattaki olaylardan esinlenmeyi seven Rockstar ekibi, bu sefer popüler bir film olan Italian Job (Italyan İşi)'dan esinlendi. Gerçi, daha önce hikaye modunda buna benzer bir görev zaten bulunuyordu, fakat Rockstar bu sefer oyunda ünlü Mini'ye benzemesi ile dikkat çeken  Weeny Issi Classic aracını kullandı.

Araçları hazırlayın çünkü işimiz var!

Filmden de hatırlandığı üzere araçların küçük olması ile polis araçlarından kaçmak bir hayli kolay oluyordu, aynı durum burada da geçerli. Belirli bir zaman içerisinde siz ve arkadaşınız, sizden daha büyük olan polis araçlarından kaçmaya çalışıyorsunuz ve kaçarsanız belirli bir miktar para ve deneyim puanı hesabınıza ekleniyor. Basit ve anlaşılabilir bir mod olan "polisten kaçış" modunun şimdiden dikkat çekeceği görünüyor.

Rockstar güncelleme ile beraber yeni bir aracın GTA: Online'a eklendiğini, Twitter ve Facebook'ta yayınladıkları video ile tanıttı. Vapid Flash GT, bugünden itibaren Legendary Motorsport'ta bulunacak. Aynı zamanda polisten kaçma modu, 23 Nisan tarihine kadar oyunculara çifte GTA$ ve RP kazandıracak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 20:46
heyecan ne zaman oldu ki devam etsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: Online'a yeni bir araç ve Italyan İşi oyun modu getirildi
İlginizi Çekebilir