GTA Online'ın hackerları ve hilecileri bitti mi?

Tayfun Kumaş 17.01.2014 - 14:44
Bakıma alınan sunucuların akıbeti ne oldu?
Dün GTA Online'ın sunucularının bakımda olduğunu belirtmiştik. Oyunun bakıma alınmasının en büyük sebebiyse bilindiği gibi hackerlar ve hilecilerin oyunu oynanamaz seviyeye getirmesiydi. Artık gittikçe kontrol altına alınamaz hale gelen bu hilecilere bir son vermek için Rockstar, GTA Online'ı bir günlüğüne bakıma aldı. Son 24 saat içerisinde ise GTA Online'ın tüm hack ve hileleri temizlenmeye çalışıldı ve tamamına yakını da temizlendi.

Eğer bu hilecilerden siz de bilmeden para aldıysanız, Rockstar sadece hackerlar tarafından aldığınız paraları silecek. Kendi hakkınızla sahip olduğunuz mülkler sizde kalacak. Yani korkulacak bir durum yok.

Tespit edilen hacker ve hileciler, Rockstar'ın Online sunucularındaki hapishane olarak gördüğümüz "Cheater Pool" adlı sadece hilecilerin bulunduğu sunucuya atılacak ya da GTA Online'dan tamamen banlanacak.

GTA Online'ın hackerları ve hilecileri bitti mi?
Ayrıca hilelerden ve hackerlardan iyice bıktıysanız, bu hileci ve hackerlerları Rockstar'a şikayet edebilirsiniz. Zaten Rockstar sizden de bu kişileri rapor etmenizi istiyor.

Oyun içerisindeyken "pause" yapıp, "Online" sekmesinde "Players" bölümüne geçerek oradan hile yapan oyuncuyu "Report > Exploits" seçeneğini seçerek Rockstar'a rapor edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Online'ın hackerları ve hilecileri bitti mi?
İlginizi Çekebilir