GTA: Online'ın özel araçlarına ait yeni yarışlar eklendi

Mehmet Atilla Turan 2.05.2018 - 19:41
Aynı zamanda indirimler ve çifte puanlar bizi bekliyor.

Birkaç ay önce oyuna eklenen özel araçları, Grand Theft Auto: Online'ın oynanışını bir hayli değiştirmişti. Jetpack ile beraber uçabilen ve su altında gidebilen araçlar, Doomsday Heist'ın ilgi odağı olmayı başarmıştı. Uzun zamandır oyunu oynayanlar ise bu araçlara halen alışma evresindeler. Rockstar, oyuncuları araçlara alıştırmak için özel yarışların eklendiğini duydu.

Jet motorlarınızı hazırlayın

Karada, havada ve su altında gidebilen Imponte Deluxo ve Ocelot Stormberg, güncelleme ile beraber satışa sunulmuştu. Bu önemli araç, çok fazla kullanım amacına sahip olduğu için oyuncuların favori araçlarından biri haline gelmişti. Durumu fark eden Rockstar ise, bu hafta çıkardıkları "Special Vehicle Circuit Races" ile farklı bir yarış deneyimlerini oyunculara sunacak. Tabii, araçların türüne göre ise nasıl bir parkurun oyunculara sunulacağı çok açıkta bulunuyor. Deluxo yarışları hem havada ve karada olurken, Stormberg yarışları kadar ile deniz altı arasında değişecek.

7 Mayıs tarihine kadar devam edecek bu etkinlik, oyunculara çifte GTA$ ve RP kazandıracak. Aynı zamanda Ruiner 2000, Deluxo, Stormberg, Blazer Aqua ve Thruster gibi araçlar ise %25 indirimde bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: Online'ın özel araçlarına yarış etkinlikleri başladı
İlginizi Çekebilir