GTA: O'nun özel aracı jetpack, hikaye moduna sorunsuzca eklendi

Mehmet Atilla Turan 9.01.2018 - 20:55
Sevinçten havalara uçmak deyimi gerçekte bu olsa gerek
Aralık ayında Grand Theft Auto V ve Online için çıkarılan en büyük güncellemelerden biri olan Doomsday Heist, uçan ve deniz altında gidebilen araçlar, çalışan bir Jetpack ve yeni görevler getirmişti. Topluluk içerisinde çok sevilen Jetpack, çoğu işi çok kısa sürede halledebiliyor ve modifiye edilebiliyor. Tabii, durum böyle olunca oyunculardan biri Jetpack'i tek kişilik hikaye oyununa mod olarak eklemeyi başardı.

Jetpack'i deneme sırası Trevor, Michael ve Franklin'de

Mammoth Thruster adındaki jetpack, Grand Theft Auto: Online'da uçaklar kadar önemli bir role sahip. Hızlı ulaşım sağlaması nedeni ile çoğu kişinin gözdesi de olmuş durumda. GTA:O topluluğundan jedijosh920, bu önemli aracın hikaye modunda da işe yarayacağını anlamış ve ona göre uyarlamış bulunuyor. Aşağıda ise oyun içinde çekilen bir videoyu bulabilirsiniz.

Modun yapımcısı, Jetpack'i bulmaları için Mount Chiliad ve Fort Zancudo gibi yerlerde dolaşmalarını öneriyor. Eğer siz de hikaye modunda Mammoth Thruster'ı kullanmak istiyorsanız, aşağıda yükleme metodlarını bulabilirsiniz. Önceden belirtelim, modun çalışması için ScriptHookV, ScriptHookVDotNet ve NativeUI eklentilerine de sahip olmanız gerekiyor.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 23:34
Keşke ilk çıktığı zaman gelseydi bu oyun bence yarım çıktı
T7heEko
T7heEko 10.01.2018 03:30
Aynen kardeşim bence de bu oyun yarım çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2018 00:51
ahaha mod güzel olmuş. youtube'da mount chilad teorileri kasıp kafayı yiyenleri memnun etmiştir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: O'nun özel Jetpack'i, mod olarak tek kişilik oyuna eklendi
İlginizi Çekebilir