GTA serisinin önemli karakterleri - #1 Bubby

Hakan Bozdemir 14.11.2013 - 15:55
Mafya lideri ve intikam almak için yaşıyor
Hepinize merhaba arkadaşlar, ben Hakan Bozdemir. Bugün sizlerle birlikte yeni bir yazı dizisine başlıyoruz. Grand Theft Auto tarihindeki önemli karakterleri inceleyeceğiz, kimler olduklarını ve neler yaptığını göreceğiz. İlk yazımızda “Bubby” lakabı ile tanıdığımız Robert Seragliano’yu inceleyeceğiz. Bu arkadaşımız çok pis bir adam ve Liberty City’nin en kanlı adamlarından biri.
GTA serisinin önemli karakterleri - #1 Bubby
Robert Michael Peter Luke Frances Darth Bruno Seragliano yani kısaca lakabıyla hitap edersek Bubby. Liberty City’de oyunumuza başladıktan sonra ilk olarak Bubby’nin önderliğinde yönetilen Seragliano’s gang için çalışıyoruz. Bu çetenin asıl adı ise Vercotti gang. Bu arkadaşımızın pis ve kötü olduğunu söylemiştim. Bunun sebebi ise tamamiyle intikam. İntikamı haklı bir sebeb olarak da görebilirsiniz, haksız bir sebeb olarakta.

GTA serisinin önemli karakterleri - #1 Bubby
GTA 1’deki olaylar sırasında bu karakterimiz polis tarafından bayağı bir büyük suç ile suçlanıyor. Büyükten kastım çok fazla suç işlemiş olması. İşlediği bazı suçları şöyle sıralayabilirim:
-Sigara içilmesi yasak olan alanda sigara içme
-Kadın pazarlaması yapma
-İllegal narkotik suçlar işleme
-Cinayet, rüşvet, tehdit gibi şeylere yol açma
-İnsanlardan haraç kesme ve daha birçok suça bulaşma.

Bubby ile Liberty City'de karşılaşmak mümkün. Hatta Bubby’i Heist Almighty’de bir görev sırasında bu karakteri öldürebiliyorduk. Eğer biz bu karakteri öldürmez isek, karakter GTA 1’deki hikaye anlatışına göre İngiliz özel servisi tarafından öldürülüyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA serisinin önemli karakterleri - #1 Bubby
İlginizi Çekebilir