GTA serisinin önemli karakterleri - #3 Uncle Fu

Hakan Bozdemir 27.11.2013 - 15:30
Dayıya sahip çıkalım
Grand Theft Auto serisinin önemli karakterlerini incelemeye Uncle Fu ile devam ediyoruz. Yaşlı çekirge Uncle Fu kendi çetesi olan Uncle Fu'nun Çetesi'ni yönetmekte olan bir dayımız. Baş düşmanları ise bir önceki yazıda işlemiş olduğumuz El Burro ve çetesi. Bu dayımız efsanelere göre 130 yaşının üstünde bir dayımızmış. Üstelik herhangi bir doğum tarihi de bulunmuyor. Bu yüzden herkes Uncle Fu'nun 130 yaşından büyük olduğuna inanıyor.

GTA serisinin önemli karakterleri - #3 Uncle Fu
Uncle Fu'nun geçmişte bulaşmış olduğu işler korsan iş yapma, illegal afyon ticareti, salı günleri fişek ateşlemek, sihirbazlık yapmak, tanrılardan ateş çalmak, işkence etmek, yağmalamak, Tang hanedanının çöküşünden sorumlu tutulmak, haraç kesmek ve birkaç küçük suça daha bulaşmak. Amcamızın bu kadar uzun süre yaşamasına şaşmamalı. Tanrılardan ateş bile çalabiliyorsa kim bilir ne zaman ölecektir?

GTA serisinin önemli karakterleri - #3 Uncle Fu
Daha önce böyle suçları işlemiş olan Uncle Fu şimdi ise gasp, soygun, dayak, doğrama, cinayet ve şans kurabiyelerinin içerisine küfürlü cümleler koymaktan aranıyor. Çetesinden uzak durulması gerekilen bir karakter olan Uncle Fu gönlümüzde Dayı olarak yer edinmiş birisidir. Bu karakter ile GTA 1'in San Andreas bölgesinde hikayenin ilerleyişi ile birlikte karşılaşıyoruz. Bir sonraki yazımızda Samuel Deever'ı konu alacağız.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 20:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA serisinin önemli karakterleri - #3 Uncle Fu
İlginizi Çekebilir