GTA serisinin önemli karakterleri - #4 Samuel Deever

Hakan Bozdemir 29.11.2013 - 15:14
Rahatsız bir polis memuru
Grand Theft Auto serisinin önemli karakterlerini incelemeye Samuel Deever ile devam ediyoruz. Zaten bir önceki yazımda bu karakteri inceleyeceğimi sizlere söylemiştim. Bu karakterimiz bir polis memuru fakat çok karanlık bir kişi.

GTA serisinin önemli karakterleri - #4 Samuel Deever
Uzun, karanlık ve rahatsız eski bir polis memuru kendisi, hatta meme uçlarında pirsingler bile var. Karakterimiz bir polis memuru fakat işlediği suçlar çok garip ve yoğun şiddet içeriyor. Deever'ın işlemiş olduğu suçlar şu şekilde: Gözaltı sırasında suçluyu manyak bir şekilde yaralama, yüksek kademedeki bir komiserin masasına işeme, el koyulmuş uyuşturucuları çalma, cinsel tacizde bulunma, görev sırasında alkol alma, çocuk kaçırma ve küçük öğrenci subayları taciz etme gibi pis işler. İşlemiş olduğu daha birçok suç var ama yazmaya dilim varmıyor. Bir polisten beklenmeyecek her şeyi yapmış karakterimiz.

GTA serisinin önemli karakterleri - #4 Samuel Deever
Bu kadar suçu işledikten sonra artık hapishaneye atılması gerektiği düşünülen Deever, polisler ile kurduğu bağlantılar sayesinde bu cezalardan kurtulur. Deever şimdi ise çalıntı uyuşturucu ticareti yapmaktan, devlet karşıtı güçler ile gizli antlaşmlarda bulunmaktan ve lisanssız dövme salonu işletmekten dolayı soruşturma altındadır. GTA 1'deki hikaye boyunca bu karakter ile Vice City'de karşılaşmak mümkün. Bir sonraki yazımızda Brother Marcus'u inceleyeceğiz. Böylelikle yazı serimizin GTA 1 kısmı sonlanmış olacak.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA serisinin önemli karakterleri - #4 Samuel Deever
İlginizi Çekebilir