GTA serisinin önemli karakterleri #5 - Claude Speed

Hakan Bozdemir 3.12.2013 - 15:38
Şehre yönetmek isteyen bir haydut
Bugün sizlerle birlikte Grand Theft Auto 2'nin ve GTA 3'ün baş karakteri olan Claude Speed'i inceleyeceğiz. Şimdilik sadece GTA 2'deki Claude'dan bahsedeceğiz. Bu karakterimizin seri üzerindeki etkisi ve varlığı oldukça büyük. Bu karakterimiz GTA evrenindeki Anywhere City'de yaşayan basit bir haydutun teki aslında. Tabii bir yere kadar böyle devam ediyor bu iş. Daha sonra bu şehirdeki büyük çeteler tarafından çağrılıyor ve onlar ile çalışmaya başlıyor. Ardından şehirdeki tüm çete yönetimini ele geçirebilmek için tüm çete liderlerini öldürmeye çalışıyor.

GTA serisinin önemli karakterleri #5 - Claude Speed
Tabii istediğini başaramıyor ve öldürülüyor. Zaibatsu'dan içi mal dolu bir araba çalıyor ve daha sonra Zaibatsu'nun göndermiş olduğu bir suikastçi tarafından öldürülüyor. Gelin isterseniz karakterimizin kişiliğinden kısaca bahsedelim sizlerle.

Claude çok kaba bir karakter yani anlatılamayacak derecede kaba. Bu kadar kaba olmasına rağmen onunla anlaşmak oldukça kolay. İstediği parayı aldıktan sonra her işi yapması mümkün. Hatta orduyla bile yüzleşebilir eğer yeterli miktarda para alabilirse. İnsanları öldürmekten ve onların üstüne işemekten oldukça zevk alıyor aynı zamanda. Birçok mafya lideri için çalışmıştır fakat her zaman için onları öldürüp yerlerine geçmek de istemiştir. Sigara, uyuşturucu ve yüksek zarar verebilme kapasitesine sahip olan silahları kullanmaya bayılır kendisi. İşte böyle kaba saba pislik bir insandır kendisi.

GTA serisinin önemli karakterleri #5 - Claude Speed
Claude Speed'e sayısız takma ad verilmiştir. Bu takma adların bir kısmı şu şekilde: Gecko, Jumbo, Kosai, Rooster, THC-303, Comrade, Grasshopper ve Kid. Ayrıca Claude Speed'in GTA filmindeki halini aşağıda görmeniz mümkün.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2018 00:39
Takma adlar onun takma adı değil ki :( Ona görev veren allies yani oyuniçi karakterlerin adı :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA serisinin önemli karakterleri #5 - Claude Speed
İlginizi Çekebilir