GTA sonrası Rockstar Launcher çöktü

Ersin Kılıç 12.11.2021 - 18:34
Rockstar Launcher sisteminin çökmesinin ardından firma GTA Trilogy Definitive Edition PC sürümünü geri çekmek zorunda kaldı

GTA Trilogy Definitive Edition çıkışı ile birlikte tartışmaları da beraberinde getirdi. Nostaljik bir havaya sahip olsa da zaman zaman özensiz grafikleri, karakter tasarımları ve en önemlisi oynanış dinamikleriyle eleştirilerin odağında yer alan bu özel paketin başı bir de Rockstar Launcher sebebiyle derde girdi. Oyunun resmi çıkışı ile birlikte firmanın uygulamasında problemler baş göstermeye başladı.

GTA Trilogy sonrası Rockstar Launcher çöktü

GTA Trilogy Definitive Edition çıkışıyla birlikte uygulamaya ulaşmak imkansız hale geldi. Biz de oyunu incelemek için uygulamaya girmeye çalıştığımızda benzer hatalar ile karşılaştık. İşin garip tarafı ise uzun bir süre konu hakkında Rockstar Games'ten açıklama gelmedi. Uygulama hatasında da zaten problemin sunucu kaynaklı olduğu belirtilmiyordu. Bu durum tabi ki oyuncularda kafa karışıklığının oluşmasına sebep oldu diyebiliriz.

GTA sonrası Rockstar Launcher çöktü

Tabi Rockstar Launcher'ın çökmesi ile birlikte GTA Online ve Red Dead Online tarafında da aksaklıklar meydana gelmiş oldu. Sunucu problemlerinin ardından Rockstar Games'ten geç de olsa bir açıklama yapıldı ve sunucularda bakım yapıldığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Rockstar Games Launcher ve desteklenen oyunlara yönelik hizmetler, bakım için geçici olarak çevrimdışıdır. Servisler bakım biter bitmez geri dönecektir." Tabi bakım işleminin uzun sürmesi sebebiyle firmadan yeni bir açıklama daha yapıldı. "Rockstar Games Launcher ve desteklenen oyunlar için hizmetleri geri yüklemeye devam ederken gösterdiğiniz sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz." problemin tam olarak ne zaman çözüleceği belli değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2021 00:26
An itibariyle 13.11.2021 saat 00:25. Bir günden uzun süredir R* launcher çalışmıyor. Zamanında yüklü para verdiğim RDR 2 ve GTA 5'i oynayamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 20:50
gta trilogy bug dolu grafikler cilalanmış olsa da çok özensiz ve optimizasyonu çok kötü. Grafikler gpu ya çok yük bindiriyor ve acayip fps düşüyor. Ayarlardan bazıları işe yaramıyor. Ne bileyim nasıl böyle hatalı bir paket piyasaya sürebildiler hayret.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 18:36
Dünyanın en dandirik başlatıcısı, hala sıkıntılı, yine sıkınıtılı, hep sıkıntılı....
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA sonrası Rockstar Launcher çöktü
İlginizi Çekebilir