GTA Trilogy Rockstar Launcher'a döndü

Murathan Özlü 15.11.2021 - 17:21
Beklenenin çok altında bir kalite ile piyasaya çıkıp PC platformundan kaldırılan GTA Trilogy Rockstar Launcher'a tekrar yüklendi.

GTA Trilogy Rockstar Launcher'a tekrar yüklendi. Cuma günü çöken Rockstar'ın PC platformu, aynı gün içerisinde düzelmişti ancak GTA Trilogy oyunları launcher'dan kaldırılmıştı. Oyunlar dün akşam saatlerinde platforma tekrar yüklendi. Rockstar'ın oyunu platformdan kaldırmasının sebebinin pek çok sebebi olabilir. Rockstar'ın GTA Trilogy Definitive Edition'a gerekli düzeltmeleri yapıp platforma geri koyduğu iddia ediliyor.

GTA Trilogy Rockstar Launcher'a tekrar yüklendi

Orijnal oyunların kod dosyalarının açığa çıkmış olması, orijinal San Andreas'ta başlarına bela olan pornografik bir modun veya GTA Trilogy radyo istasyonunda bir sürü eksik şark olmasına yol açan lisans sorunu olabileceği belirtiliyor. Rockstar oyunların kaldırılması ile ilgili " GTA Trilogy, oyunlar içerisinde olmaması gereken dosyaları silene kadar oynanabilir olmayacak" açıklamasını yapmıştı.

GTA Trilogy Rockstar Laucher

Rockstar oyunlar içerisinde yer almaması gereken dosyaları kaldırmış olsa da, oyunun radyo istasyonunda lisanssız bazı şarkıların da bulunduğu ve asıl problemi bu durumun yaratabileceği ifade ediliyor. 

Oyunun hala bir dolu hatası ve görsel problemi bulunuyor. Oyundaki yağmur efekti bunlardan yalnızca bir tanesi. Son derece talihsiz bir başlangıç yapan GTA Trilogy Definitive Edition oyunlarının yüzü gülecek mi zaman gösterecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Trilogy Rockstar Launcher'a döndü
İlginizi Çekebilir