GTA Trilogy The Definitive Edition DLSS desteğine sahip olacak

Ersin Kılıç 11.11.2021 - 17:53
Battlefield 2042 yarın DLSS, Reflex ve Işın izlemeyle piyasaya çıkarken GTA Trilogy The Definitive Edition, DLSS desteğine sahip olacak

NVidia yaptığı açıklama ile RTX, Reflex ve DLSS destekleyecek yeni oyunlar hakkında bazı bilgiler verdi. Bu bilgilere göre Battlefield 2042 ışın izleme ve Reflex desteğine sahip olurken merakla beklenen GTA Trilogy The Definitive Edition sürümünde ise DLSS desteği bulunacak. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

DLSS desteği yeni oyunlara geliyor

Bu haftanın başlarında Hot Wheels Unleashed ve Jurassic World Evolution 2’a NVIDIA DLSS eklendi. Bugün Grand Theft Auto: The Trilogy DLSS ile, yarın ise Battlefield 2042 DLSS, NVIDIA Reflex ve ışın izlemeyle piyasaya sürülüyor. Bright Memory: Infinite de bugün piyasaya çıkıyor ve DLSS, Reflex ve ışın izlemeyi destekliyor.

GTA Trilogy The Definitive Edition DLSS desteğine sahip olacak

Mükemmel Battlefield 2042 Deneyimi GeForce RTX GPU'larda

Battlefield 2042 için erken erişim yarın başlıyor. Yeni çok oyunculu birinci şahıs nişancı çıktığı ilk günden itibaren NVIDIA DLSS, ışın izlemeli çevresel perdeleme ve NVIDIA Reflex'i destekliyor. DLSS, 4K'da 2 kat performans artışı sağlıyor ve NVIDIA Reflex ile sistem gecikmesi %28'e kadar azalıyor. Tüm detaylara linkteki makaleden ulaşılabiliyor.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, %85'e Varan DLSS Performans Artışı Sağlıyor

Bugün Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition piyasaya sürüldü. Oyuncular, GeForce RTX grafik kartı, masaüstü veya dizüstü bilgisayarı varsa, NVIDIA DLSS'nin performansı %85'e kadar hızlandırmasını deneyimleyebilecek.

Bright Memory: Infinite, 2,5 Kata Kadar DLSS Performans Artışı Sağlıyor

GTA Trilogy The Definitive Edition DLSS desteğine sahip olacak

GTA Trilogy The Definitive Edition DLSS desteğine sahip olacak

Bright Memory, yalnız bir oyun geliştiricisinin Unreal Engine 4'ün araçlarını kullanarak nasıl gösterişli, yüksek kaliteli bir oyun yapabileceğini gösteren, kısa bir aksiyon oyunu. Bugün ise oyunun merakla beklenen devamı Bright Memory: Infinite çıkıyor. PC'de aksiyon oyunu, ışın izlemeli gölgeler, yansımalar, kostikler ve küresel aydınlatmanın yanı sıra performansı hızlandıran NVIDIA DLSS ile geliştirildi ve NVIDIA Reflex ile sistem gecikmesi %49'a kadar azaltıldı.

Göz kamaştırıcı görselleri maksimuma çıkarılmış ve her ışın izleme efekti etkinleştirilmiş olan NVIDIA DLSS, Bright Memory: Infinite'in performansını 2,5 kata kadar hızlandırıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Trilogy The Definitive Edition DLSS desteğine sahip olacak
İlginizi Çekebilir