GTA Vice: City Stories PC Edition mod çalışması devam ediyor

Tayfun Kumaş 5.09.2013 - 15:40
GTA Vice City Stories'i PC için denemek isteyenler buraya...
Rockstar'ın önce PSP daha sonra PS2 için 2006 da piyasaya sunduğu. Grand Theft Auto: Vice City Stories, profesyonel mod yapımcıları tarafından profesyonel bir şekilde PC'ye hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yaz başında Beta3'ü yayınlayan ekip, oyun haritasından karaktere, insanlara, ve sinematiklere kadar her şeyi düzgün bir biçimde port etmiş durumdalar. Beta3 versiyonunda ise oyunun görevlerinin %5'i aktarılmış durumda.

Mod FINAL versiyonunda ise oyun bir mod şeklinde tamamen PC'ye port edilmiş olacak. MODDB kullanıcılarına göre son yılların en iyi modlarından biri olarakta da aday olmuş durumda. Tarafımızca da bizzat denenen mod, oldukça başarılı ve hatasız bir şekilde aktarılmış. Vice City sokaklarını özleyip, tekrardan dolaşmak isteyenlere alternatif bir yol. Modda sadece tamamlanmayan görevlerde %5'ten sonra oyundan atma yaşanmaktadır. FINAL sürüme oluştuğu andan itibaren bu durum tamamen ortadan kalkacak.

Mod yapımcıları halen düzgün ve titiz bir biçimde uğraşıyor. Halen GTA Vice City Stories'i bitirmeyen varsa, Vice City sokaklarının Tommy'den önceki haline bakmak isteyen varsa, bu modu ücretsiz bir biçimde indirerek bakabilir. Mod zamanın teknolojisine ve grafik motoru olarak San Andreas'a uyumlu olduğu için GTA San Andreas'ın üzerine kurulmaktadır. Ayrıca oyunun Beta3'deki haline ait, gameplay videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2015 20:30
@alt biliyorum zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Vice: City Stories PC Edition mod çalışması devam ediyor
İlginizi Çekebilir