GTA: Vice City yeni mod ile bize yepyeni özellikler sunacak

Talha Ramazan Yüzmeç 28.07.2022 - 23:09
GTA: Vice City yeni mod geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayınlanan yeni mod oyuna orijinalinde olmayan birçok yeni özellik getiriyor.

Bildiğiniz üzere GTA: Vice City bundan tam 20 yıl önce piyasaya sürülmüştü. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte birçok oyuncunun ilgisini toplamayı başarmıştı. Ayrıca hayranlar oyunun eşsiz açık dünyasını çok beğenmiş ve hemen uyum sağlamıştı. Geçtiğimiz günlerde GTA: Vice City'ye yeni bir mod geleceği açıklanmıştı.

GTA: Vice City yeni mod hayranlar tarafından epey olumlu karşılandı

GTA: Vice City'nin çıkışının üzerinden 20 yıl geçmiş ve oyun görselliği açısından eskimiş olsa da oyuncular tarafından fazlasıyla ilgi görmeye devam ediyor. Bu ilginin sebebi oyunun haritası ve açık dünyasının olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde PCGamesN tarafından Vice City'ye büyük miktarda içerik eklendiği açıklandı. Bu açıklamadan sonra oyuna eklenen içerikler ile ilgili bir YouTube videosu yayınlandı. 

Video da yeni bir hovercraft, jet-ski, ekstra araçlar, ek giysiler, yeni yan görevler ve daha fazlası yer alıyor. GTA: Vice City yeni mod için oyuncular fazlasıyla heyecanlanmış gibi gözüküyor. ModDB'deki açıklama, bu güncellemeyi oyun için en büyük modlarından biri olarak adlandırdı. Ayrıca bu mod için geliştiricilerinin 10 yıl uğraştığı da iddia edildi. Modun bu kadar geniş kapsamlı olması bu iddiayı doğru kılıyor. 

GTA Vice City Extended Features modu

Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition'ın büyük bir hayal kırıklığı olarak görüldüğü göz önüne alındığında, klasik oyunu oynamak isteyen hayranlar bu modun gelmesini büyük bir ilgiyle karşıladı. Umarız ki GTA serisinin diğer klasik oyunlarına da ilgi çeken modlar gelir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2022 21:51
Vice City candır. İndirip oynamak lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2022 21:50
okumadan geçtim bdhdjssjsjis
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2022 11:24
Trilogy nin asıl amacı GTA 6 çıkışına kadar bir nebze olsun hafifletmek için GTA 6 merakını veya gündemini azaltmak için çıkmıştır.bana sorarsanız oyun hakkında fazlasıyla güzel olmuş ve bizzat oynadım zaten Trilogy nin asıl amacı grafikleri düzeltmek değilmi ve görevini yaptida.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2022 17:49
Sehn
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: Vice City yeni mod ile bize yepyeni özellikler sunacak
İlginizi Çekebilir