Yeni yayınlanan GTA V eklentisinde Red Dead 2 eşyaları bulundu

Mehmet Atilla Turan 15.12.2017 - 21:53
İki oyun arasında eşya takasları bulunacak
GTA V, yakın zaman içerisinde Doomsday Heist ile içeriğe dolmuş ve üzerine tekrar oyuncu çekmişti. Yeni eklenen içerikler beraber arayışa başlayan Team Guru, yüklenen dosyaların içinde Red Dead Redemption 2'ye ait yeni bilgiler buldu. Bilgiler arasında yeni görevler ve silah takası gibi bir mekanikler ortaya çıkıyor.

Görevleri sorunsuz bir şekilde bitirmenin sonucu "Golden Gun" ile ödüllendiriliyor

Team Guru adındaki gizem avcıları, bu sene içerisinde GTA V'te bulunan bir UFO gizemini çözmüşlerdi. Rockstar tarafından yayınlanan Doomsday Heist'a girişen Team Guru, yakın zamanda çıkacak olan RDR2'nin karşılıklı görevlerini buldu. Yani kısaca GTA: Online'da bazı görevleri bitirmek, size RDR2'ye ait özel silahlar ve kutulara erişim sağlayacak. Team Guru'nun bahsettiğine göre ilk olarak kafadan vurma görevleri ile beraber Red Dead Redemption 2'de özel bir silah açacaklarını gösteren bir görevi GTA V'te buldu. Aşağıdaki videoda ise Team Guru'nun yayınladığı videoyu izleyebilirsiniz.


Videoda görüldüğü gibi RDR'de bulunan özel altıpatlar GTA V'te bulunuyor. Beklenen ise tam tersinin Red Dead Redemption 2'de olması. Tabii bu da Rockstar'a bağlı bir durum.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 19:17
niye inmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 19:39
Adamların bulduğu falan yok herkesin cebine görev emaili geliyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA V'te Red Dead Redemption 2'ye ait bilgiler bulundu
İlginizi Çekebilir