Guardians of the Galaxy Vol. 2'ye eğlenceli tanıtım geldi

Furkan Güler 7.08.2017 - 14:55
Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin DVD sürümü için yayınlanan klip sizi güldürebilir.
İlk filmi ile Marvel sinema evreninin en komik ve esprili yapımı olmayı başaran Guardians of the Galaxy, ikinci filmi ile ilk filminde yakaladığı başarıyı devam ettirebilmişti. Gişede oldukça güzel izlenme rakamlarına ulaşan Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin DVD sürümüne ait yayınlanan klip, izleyicilerin oldukça hoşuna gitti. oldukça kaliteli ve komik duruyor.

Guardians Inferno adını alan şarkı klibini David Hasselhoff seslendiriyor. 70'lerin ışıklı havasını ve çılgın dans hareketlerini içeren klipte, filmde oynayan kişileri görebiliyoruz. Filmde de David Hasselhoff isminde olarak oynayan ünlü aktör, klipte Zardu Hasselfrau rolünü üstlenmiş. Son sahnede Stan Lee'yi de gördüğümüz klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.


Diğer bir yandan bu klip sayesinde Marvel yapımcılarının tamamen izleyici odaklı projelere imza attığını söyleyebiliriz. Film endüstrisinde oldukça büyük bir pazar payı olan Marvel, Guardians of the Galaxy Vol. 2'den aldığı eleştirilerin oldukça pozitif olduğunu belirtmişti. Diğer süper kahraman filmlerine göre daha farklı bir kesime hitap eden film serisinin karakterleri, Infinity War filminde de karşımıza çıkacak. Eğer Guardians of the Galaxy film serisine henüz bakma şansınız olmadıysa, süper kahraman filmlerini sevmeseniz bile ilk fırsatınızda filmi seyretmenizi öneriyoruz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
durates
durates 9.09.2017 06:44
sevmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2017 01:41
Harika :D ♥♥♥ Karen Gillan ♥♥♥
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guardians of the Galaxy Vol. 2'ye eğlenceli tanıtım geldi
İlginizi Çekebilir