Guild Wars 2'nin altıncı sınıfı açıklandı

Murat Halilbeyoğlu 4.03.2011 - 13:52
Sıradaki sınıfımız; The Thief
ArenaNet, Guild Wars 2'deki sekiz meslekten altıncısını açıkladı; The Thief. Buna göre hırsız çevik ve hızlı olacak ancak zırhı ve sağlığı düşük olacak.

Hırsız karakteri kılıç, silah veya hançer taşıyabilecek ve aynı zamanda diğer elinde de ufak bir silah bulundurabilecek. Yine ok ve yay çift el silah sevenler için diğer bir seçenek olacak.

Gizli saldırılarda bonus alacak olan bu sınıfın saklanma yetenekleri ve düşmanların eşyalarını çalıp bu eşyaları onlara karşı kullanma özelliği de olacak. Bu yeteneklerin kullanımı inisiyatif puanlarına göre belirlenecek.

Guild Wars 2'nin altıncı sınıfı açıklandı
Açıklanan altı meslek gurubundan Elementalist, Warrior, Ranger ve Necromancer ilk Guild Wars oyununda da bulunurken, Guardian ve Thief oyuna yeni katılan sınıflar oldu.

Oyunda açıklanmayan iki meslek daha kaldı, ancak bu ikisinin ilk oyundaki Mesmer ve Assassin'in olma ihtimali çok az görülüyor. Lakin ArenaNet kısa zaman önce bu iki sınıfın hayranlarının, henüz açıklanmamış mesleklerde onlara yakın şeyler bulma ihtimali olduğunu belirtmişti. Bilinen tek şey sıradaki ikilinin medium armour karakteri olacağı.

Guild Wars 2 bu yıl içerisinde kapalı alfa ve beta testleri yapacak.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guild Wars 2'nin altıncı sınıfı açıklandı
İlginizi Çekebilir