Guild Wars 2'ye üç gün önce başlama şansı

Murat Halilbeyoğlu 14.03.2012 - 10:45
Pamuk eller cebe
MMORPG'ler dünyasında sağlam bir yeri olan Guild Wars'ın ikinci oyununu merakla bekleyenlere müjdeli haber.

ArenaNet yaptığı bir duyuru ile beklenen MMORPG'nin ön sipariş detaylarını resmi web sitesi üzerinden yayınladı. Açıklamaya göre ön sipriş 10 Nisan'da başlayacak ve  Digital, Digital Deluxe ve the Collector’s Edition olarak üç farklı seçeneği olacak. Üstelik oyunun hayranları için de pek çok hediye beraberinde geliyor.

Guild Wars 2'ye üç gün önce başlama şansı
Üç paketin içerisinde elbette paketin büyüklüğüne göre farklı bonuslar olacak lakin her üç paketin içerisinde tüm beta etkinliklerine katılım hakkı, oyun içi Hero’s Band eşyası ve Guild Wars 2'ye resmi çıkıştan üç gün önce başlama hakkı bulunacak. Digital Deluxe versiyonunda bunlara ek olarak geçici Mistfire Wolf hayvanı ve guild'inize sağlam bir katkı yapması için Tome of Influence gibi oyun içi eşyalar verilecek. 149.99 dolarlık Collector’s Edition'da ise oyun içi hediyelerin yanında sanat kitabı ve 10 inçlik Rytlock figürünün de dahil olduğu fiziksel eşyalar da bulunacak.

Bu ay başında beta katılımının 1 milyonu geçtiğini de belirten ArenaNet'in bu yeni oyununun henüz açıklanmayan çıkış tarihi de ön sipariş tarihinden yola çıkarak en geç mayıs ayında çıkabilir. 
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 21:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guild Wars 2'ye üç gün önce başlama şansı
İlginizi Çekebilir