Guild Wars online!

Arda Gündüz
Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Guild Wars online!
Beklenen online RPG Guild Wars, bugünden itibaren online olarak hizmet vermeye başladı. Oyun; hem Amerika, hem de Avrupa'da hizmete girdi, ayrıca herhangi bir aylık ücret de talep edilmiyor.

Başladığınızda kısa bir tutorial ile nasıl hareket edeceğinizi ve savaşacağınızı öğreniyorsunuz. Ardından ilk şehrinize gelerek ekiplere katılmak ya da kendi ekibinizi oluşturabilmek için çalışmalara başlıyorsunuz. Şehir içinde bulunan çeşitli eğitmenlerden ders alarak karakterinizi geliştirebilir, savaşlarınıza daha güçlü katılabilirsiniz. Oyunu yavaştan tanımaya başlayınca hemen bir ekibe katılıp, görevlere doğru yola çıkıyorsunuz. İlk görevinizde şehri korumanız gerekiyor. Kapıdan çıktığınız anda büyüklerimizin dediği gibi “şöyle soldan soldan atlılar geliyor”. Aynı anda ekibinizde kim varsa olaya girişiyor tabii. Birlikte yaratığa saldırabildiğiniz gibi tek tek diğer yaratıklara da gidebilirsiniz. Bu başarı yüzdenizi düşüreceğinden ben genelde ekiptekilerin saldırdığı yaratığa büyülerimi yollamayı tercih ettim. Ayrıca yukarıda da bahsettiğim gibi ölebiliyorsunuz da. Bu durumda yol arkadaşlarınızdan birinin sizi yeniden canlandırması gerekmekte. Bu arada yanlış anlamaları engellemek için, tek rakibiniz yaratıklar değil tabii ki. İsterseniz kıl tüy sebepten ötürü diğer ekiplerle de savaşabiliyorsunuz. Ama bunun yaratıklar kadar kolay olmayacağını garantileyebilirim. Rakipleriniz çok daha sistematik bir şekilde saldıracaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 13:16
Kalan Karakter : 300 Gönder
Guild Wars online!

İlginizi Çekebilir

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×