Guillermo Del Toro'dan Silent Hill dedikodularına cevap geldi

Ersin Kılıç 23.12.2021 - 12:17
Katıldığı The Game Awards 2021 etkinliğinde oyun hakkındakonuşan Guillermo Del Toro, Silent Hill dedikoduları hakkında konuştu.

Silent Hill olayı bildiğiniz gibi tam bir yılan hikayesine döndü. Zaman zaman oyunla ilgili ciddi dedikodular ortaya çıksa da zaman zaman da oyuncuların beklentilerinden kaynaklanan söylentiler ile karşılaşabiliyoruz. Bunun bir örneği de geçtiğimiz günlerde yaşanmış ve daha önce Silent Hills projesinde Kojima ile birlikte yer alan ünlü yönetmen  Guillermo Del Toro'nun yeni oyun üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. İşte bu dedikodulara Del Toro'dan yanıt geldi.

Guillermo Del Toro: Silent Hill haberleri sadece dedikodu

 Guillermo Del Toro'dan Silent Hill dedikodularına cevap geldi

9 Aralık'ta düzenlenen The Game Awards 2021 töreninde en iyi sanat yönetimi ödülünü vermek üzere konuşan Del Toro, Silent Hill sanat yönetimini de çok sevdiğini dile getirmiş ve yeni oyunun yapılmasını umduğunu söylemişti. Bunu yönetmenin dahil olduğu bir Silent Hill projesi olarak algılayan oyuncuların ardından Del Toro'dan yeni bir açıklama geldi.

Konami'ye bu oyunun varlığını hatırlatmak istediğini, bir nevi onları dürttüğünü söyleyen Del Toro; "Sadece Konami'yi bu konuda gıdıklamak istedim, çünkü anlamıyorum. Bu çok mükemmeldi, yapacağımız şey çok büyüleyiciydi." diyerek iptal edilen projenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu bir nevi dile getirmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2021 15:03
lan ömür bitti be hay ben sizin yapıcağnız oyuna hemi
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Guillermo Del Toro'dan Silent Hill dedikodularına cevap geldi
İlginizi Çekebilir