Guilty Gear Xrd -SIGN- bu hafta PC’ye geliyor

İsmet Ergul 8.12.2015 - 14:20
Sol Badguy ve Ky Kiske PC platformunda yerini alacak!
Geçtiğimiz günlerde SteamDB’de bir çok oyunun PC’ye geleceği sızdırılan bilgiler arasındaydı. Bu bilgiler arasında Final Fantasy X/X-2 Remastered hatta Half Life 3 bile varken, şimdi de Guilty Gear Xrd –SIGN-‘ın geleceği kesinleşti. Oyunun geliştiricisi Arc System Works, Guilty Gear için sadece Steam sayfası açmayarak kalmayıp aynı zamanda da 10 Aralık’ı da çıkış tarihi olarak belirledi.

Guilty Gear Xrd -SIGN- bu hafta PC’ye geliyor
Şu anlık bir ön ödeme seçeneği yok ve Guilty Gear Xrd –SIGN-‘ın fiyatı henüz belli değil, ancak fiyatın fazla olacağı düşünülmüyor. Ayrıca, indirilebilir içerik olarak veya oyun için para ile alabileceğiniz üç adet de karakter bulunuyor. Bu karakterler arasında Leo, Elphelt ve Ky Kiske’nin oğlu Sin Kiske bulunuyor. Şubat ayında bu karakterler konsollara eklenmişti ve bu patch 1.1 olarak yayınlaşmıştı. Büyük olasılıkla PC oyuncularına sunulacak olan Guilty Gear Xrd –SIGN-‘da 1.1 versiyon olarak satışa sunulacak.

Arc System Works’un yaptığı açıklamaya göre 2016’nın yazına kadar bir çok oyun tekrardan satışa sunulacak. Bu oyunlar arasında Melty Blood Actress Again Current Code, Under Night In-Birth Exe:Late, River City Super Sports Challenge ~All-Star Special~ ve BlazBlue Chrono Phantasma Extend var. Şimdilik kolları BlazBlue için sıvamak en doğrusu gibi geliyor, ancak Arc System Works’un oyunlarına da doyum olmuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcade Fire
Arcade Fire 8.12.2015 19:20
Snk ya doyamıyoruzu herhalde garou haberi için yazacaktınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guilty Gear Xrd -SIGN- bu hafta PC’ye geliyor
İlginizi Çekebilir