Guitar Hero tarihinin en zor şarkılarından birisi geri dönüyor

Hürcan Köse 3.02.2016 - 14:36
DragonForce adını duyunca sizin de yüzünüz ekşiyor mu?
Guitar Hero 3, çıktığı zamanki eşsiz oynanışı ve oyun yapısıyla her türden oyuncu tarafından sevilmiş ve defalarca oynanmıştı. Henüz online oynanışı da stabil olmadığı için insanlar defalarca şarkıları en zorda çalmayı deneyip ortaya kusursuz performanslar çıkarmaya çalıştı.

Guitar Hero 3'ü siz de benim gibi aylarca oynadıysanız oyunun en zor şarkısı olarak kabul edilen (el yapımı parçaları saymıyoruz) DragonForce'un Through the Fire and Flames parçasının namından haberiniz vardır. Çok hızlı ve çeşitli rifflere sahip olan bu parçayı en zor modda çalmak şu hayatta yapabileceğiniz en çetrefilli şeylerden birisiydi.

Bu zor ve güzel şarkı sonunda Guitar Hero Live'a da konuk oluyor. Önce oyunun yayın kanallarından birisinde çalınacak olan şarkı, daha sonra normal bir şarkı olarak kütüphanedeki yerini alacak. Şarkının Guitar Hero 3 ile aynı derecede mi yoksa daha kolay veya daha mı zor olacağı henüz belli değil ama zorluğu bozmazlar ve orijinalliğini korurlarsa çok güzel bir adım atmış olacaklar. Şarkının çalınacağı kanala şu anda ulaşabilirsiniz.

Guitar Hero tarihinin en zor şarkılarından birisi geri dönüyor
Activision'un açıklamasına göre Through the Fire and Flames'in yanı sıra diğer birkaç zor şarkı da oyuna eklenecekmiş. Bu şarkılar:

- Alter Bridge - Cry of Achilles
- Megadeth - Hangar 18
- Lamb of God - Ghost Walking
- Trivium - Strife

Özellikle Hangar 18 biz oyuncuları tekrar zorlayacak yegane şarkılardan birisi olacak gibi görünüyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2016 10:40
iyi de hangar 18 zaten oyunda mevcut.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guitar Hero tarihinin en zor şarkılarından birisi geri dönüyor
İlginizi Çekebilir